Beata - ocena (1) Bardzo profesjonalne zadbanie o klienta. Bardzo lubię tu przychodzić bo czuje... Beata Małgosia - ocena (1) Profesjonalne podejście, doświadczenie i wiedza. Rezultat odzyskałam pełną... Małgosia Ireneusz - ocena (1) Profrsjonalnie i przyjemnie Ireneusz
Aleksandra Orlikowska - ocena (1) Wysoko profesjonalny zespół fizjoterapeutów Bardzo dobrze nowocześnie... Aleksandra Orlikowska Tomek - ocena (1) Bardzo fachowa i miła pomoc przy diagnozie, zabiegach i ćwiczeniach. Tomek Maciej Kraszewski - ocena (1) Profesjonalizm i kapitalny kontakt. Dr Kawa to MARKA. Maciej Kraszewski Barbara - ocena (1) Polecam, pełen profesjonalizm, umiejetność dostosowania się do potrzeb... Barbara Joanna - ocena (1) Do Fizjo Parku trafiłam z polecenia przyjaciółki, kiedy już straciłam... Joanna Karolina - ocena (1) Polecam to miejsce z całego serca! Dokładna konsultacja, trafna diagnoza i... Karolina Katarzyna - ocena (1) Super miejsce profesjonalna pomoc. Polecam Katarzyna Angel - ocena (1) Bardzo wysoki poziom usług, polecam z czystym sumieniem :) Angel JG - ocena (1) Profesjonalne usługi - polecam! JG Adam - ocena (1) Świetny sprzęt i super fachowcy. Postawili mnie na nogi! Adam Dorota - ocena (1) Fachowa i miła obsługa Dorota Ewa - ocena (1) Profesjonalizm i zaangażowanie Ewa JS - ocena (1) Profesjonalizm. JS JS - ocena (1) Profesjonalizm. JS Beata - ocena (1) Profesjonalne podejście Beata Beata - ocena (1) Super profesjonalna ekipa Beata Michał - ocena (1) Profesjonalna obsługa i super fachowa. Porada fizjoterapeutyczna zakończona... Michał