FREE NOW

Taxi

Gdańsk, Orzechowa 1

Karola - opinia (1) Wcześniej nie jeździło się źle, ale ostatnio spadła jakość kierowców--... Karola Endrju - opinia (3) Niby oferują tanie przejazdy ,a stosują przełączniki x1,3 , x1,5 a w... Endrju Mick - opinia (3) Wszystko ok, ale niestety potwornie podrożeli - dostałem bony z 40% zniżką, a... Mick
Marcin - opinia (1) W aplikacji pomimo dodania i weryfikacji karty nie można zapłacić kartą.... Marcin Olga - opinia (1) Niestety jestem jedną z wielu osób, która w nocy z 29 lutego na 1 marca... Olga Inga - opinia (1) Podoba mi się ta aplikacja, jest bardzo czytelna, łatwo zamawia się... Inga Dorka - opinia (1) Zawsze jeździ mi się z nimi miło, szybko i bez żadnych problemów. Polecam Dorka Krzysiek - opinia (1) Wszystko ok. Na czas i w miłej atmosferze. Polecam. Cena bardzo dobra. Krzysiek Helenna - opinia (1) Krótki czas oczekiwania, przejazd za każdym razem przyjemny, auta zadbane,... Helenna Przemek - opinia (1) Do trzech razy sztuka.. na kilkanaście kursów dwa mi się zdarzyły takie, że w... Przemek Alicja - opinia (1) Wspaniała rozmowa z Panem. Miły Pan. Alicja Monika - opinia (1) Przy zamówieniu Lite za każdym razem blokuje mi środki na koncie, wiec za... Monika KK - opinia (1) Zainstalowałem aplikację ,zamówiłem taksówkę na następny dzień i koszt miał... KK m.remelk - opinia (1) Dla mnie wszystko OK, apka działa dobrze, czego chciec wiecej m.remelk Agnieszka - opinia (1) Zamawiając przejazd w aplikacji cena wynosiła 21zł, jednak ku mojemu... Agnieszka Piotr - opinia (1) Kierowcy młodzi. Ładne w miarę nowe auta. Coraz więcej Ukrainy za kółkiem... Piotr Joanna - opinia (1) Polecam! Wszystko działa szybko i sprawnie, w taksówkach ładnie pachnie,... Joanna Tragedia (3) Nie polecam. Po zamówieniu taxi (my taxi) dostałam smsa, że koszt przejazdu... Sylwia 32 free now (1) Korzystamy w pracy z Free now. Bardzo dobra aplikacja do zamawiania... Asa Jest świetnie! (3) No nareszcie mam taką usługę, jakiej oczekiwałem. Kierowcy (Gdańsk)... sabina