FREE NOW

Taxi

Gdańsk, Orzechowa 1

Rewelacja! (1) Szybko, bezpiecznie i do celu ! Nowe, czyste samochody, profesjonalni... Patrycja Kocham ich promocje (1) Jedyna usługa taxi, która jest nowoczesna i do tego często organizuje... Asia Firma godna polecenia! (1) Profesjonalni kierowcy, kursy zawsze na czas, a do tego tanio! Polecam! Mir3k
Uwielbiam mytaxi (1) Wszystko przebiegło sprawnie i szybko. Taksówka podjechała w ciągu 3 minut,... Zaczarowana Fajne auta i spoko kierowcy (1) Nie wyobrazam sobie zamawiac taksowki przez telefon, tlumaczyc pani, ktora... Iza S Super! (1) Moim zdaniem najlepsza korporacja w Trójmieście. Najbardziej na plus mega... Daniel Rewelacja !!! (1) Najlepsza korporacja z jaką jeździłam ! Auta czyściutkie, zadbane , ceny ok ,... imprezowiczka moja ulubiona apka (1) szybki dojazd, bardzo kulturalni kierowcy, rozsądne ceny Krzysztof 18km za 76zł, czyli 4.24 zł/km (3) Taksówka była dosłownie w ciągu minuty (fart?) z bardzo uprzejmym i pomocnym... jakson Nigdy wiecej!!! (3) Dzis jechalam z mytaxi ostatni raz, poniewaz: 1. Stawka miala byc 2 zl./km.... L. Najlepsza w Trójmieście (2) mytaxi nie ma sobie równych w Trójmieście - jeśli chodzi o czas dojazdu,... Anna Czysto, kulturalnie (2) Miły kierowca. Czyste i zadbane auto. Promocje. Kontrola na mapce. Wygoda w... Maciej Wygoda zamawiania i super jakość aut! (2) Koniec z dzwonieniem po taksówkę i rozwalonych zadymionych samochodów! Mar Rewelacja (2) Tanio, szybko, wygodnie. Najlepsza firma w Polsce! Paweł beznadzieja!! (2) Aplikacja na windowsa nie działa!! Komentarz kierowcy "proszę se telefon... Marta Mężczyzna (2) Jak są promocje to warto korzystać, jak nie na to nie koniecznie.... spotyka... Jerry tragedia (2) wolno , drogo niedoswiadczoni kierowcy ktory pyta mnie gdzie ma jechasc bo mu... rafal Nigdy więcej (2) Nie podoba mi się zachowanie taksiarzy do klienta. Więcej z usług nie... kobieta super (2) Szybko, kulturalnie, niedrogo. Wszystko się tu zgadza :) Polecam RBK