FREE NOW

Taxi

Gdańsk, Orzechowa 1

The best off...! (1) Mytaxi i wszystko jasne! Nie ma do czego się doczepić! Wszystko jak w zegarku... Duszny! Poprostu Super (1) Szybko, sprawnie i wygodnie Polecam Darko Super (1) Wybor najlepszy z możliwych!!! Uczciwe ceny, beak stref. Genialne. Paweł
Nowa era taxi! (1) Aplikacja genialna, nigdy więcej nie muszę dzwonić do wiecznie niezadowolonej... Przemek Pełen profesjonalizm (1) Dominacja w Trójmieście pod względem jakości usług. Łukasz Rzetelne taxi !! (1) W końcu miła odmiana dla typowych trójmiejskich korporacji które zatrzymały... Łukasz Polecam!! (1) super aplikacja, łatwa w obsłudze, kierowcy mili, auta czyste. I możliwość... Kasia Mega fajna firma (1) Stałe ceny nie jak w uberze, ciągle jakieś promocje nowe auta, kierowcy... Jakub K Ok, ale tylko w okresie promocji (1) Auta różne, szczególnie wieczorem można trafić zloma. Z obsługą również... Putek Zdecydowanie polecam (1) Dzisiaj miałem przyjemność korzystania z usług Mytaxi. Kierowca bardzo... Www.Odkurzacze.org.pl super aplikacja (1) Nie ma lepszej aplikacji taxi w trojmiescie Polecam !!!!! Jarek Extra !!! (1) Szybko, komfortowo, kierowcy bardzo pomocni i uprzejmi. Apka przejrzysta... zadowolony Maximum (1) Te 6 nie są wzięte z sufitu. Zarówno kierowcy, aplikacja na najwyższym... Orion Miastowy (1) Bardzo potrzebna aplikacja w końcu nie muszę nosić pieniędzy oby tak dalej!!! Janek w koncu normalna usługa (1) bez sciemy . widac kto i skad jedzie. mozna zadzwonić do kierowcy. Jest dużo... tt Świetna aplikacja! (1) Szybko, sprawnie i wygodnie ! Miki Polecam (1) Najmilsi kierowcy jakich spotkałam. W żadnej korpo nie spotkałam tylu... Anna Najlepsi ! (1) Najlepszy wybór w Trojmiescie :) super kierowcy ! Arek Najlepsi (1) Super!!! Najlepsze taxi:) wszystkim polecam!!!! Obsługa klienta znakomita! Emka najlepsza korporacja w 3mieście (1) korzystam regularnie . taksówki czyste zawsze na czas, no i super kierowcy.... Macblons