FREE NOW

Taxi

Gdańsk, Orzechowa 1

To mi się podoba (1) O! I to mi się podoba. Na taksówkę czeka się tak krótko, że nie zdążę dobrze... Tomek Stałe ceny ! Przewaga nad innymi- nawet w nocy (2) Przejazd przyjemny, auta zadbane, kierowcy również. Cena wygenerowana w... Bogusław jaka cena taka jakośc (1) słaba jakośc obsługi nerwowi kierowcy narzekający że fry ich zmusza do... piotr
Wszystko ok poza ceną (2) Taxi ładne,kierowca ok, płatność przez aplikacje super sprawa, tyle ze stawki... Rafał Bednarski Najlepsze taxi w mieście (2) na tle konkurencji dla mnie wypada najlepiej i bdb cenowo nie trzeba dzwonić,... ZadowolonyKlient Kierowcy jeżdżą jak szaleni (1) Brak respektowania jakichkolwiek przepisow Zodiak Nieznajomość topografi miasta (1) Czas oczekiwania krótki, auto zadbane, ale kierowca tragiczny. Nie mówie tu... Kamil Najlepsze taxi w mieście (2) Taxi podjechało w minuty! Prosta w obsłudze aplikacja, dodatkowo dostałem kod... Kamilo85 Najlepsza Taxi w 3-mieście !! :-) (2) Jestem bardzo zadowolony z usług myTaxi !! :-) Ronald Najlepsza Taxi w trójmiejscie! (2) Według mnie mytaxi to najlepsza Taxi w trojmiescie! Zawsze na czas, kierowcy... Sylwia Lipa (1) A miało być tak pięknie, a nie jest Waldek Ceny i problem z płatnością przez aplikację (1) Zakres cen prognozowanych w aplikacji zupełnie odbiegał od tej na... Łukasz Mytaxi masakra (1) Nie zamawiajcie mytaxi na konkretną godzinę i dzień. Odwołują zamówioną... Polecam (1) Szybki dojazd pod adres,taxi czysta,super promocje. Polecam gorąco! Marek Andrzej (1) Do tej pory jeździłem Komfort Taxi i Asem. Prawie zawsze byly klopoty z... Andrzej SUPER TAXI (1) Szybko,sprawnie bez żadnych problemów.Polecam. Piotr TANIO , RZETELNIE i MIŁO. Polecam! (1) Polecam wszystkim. Jest naprawdę tanio i nie ma przeliczników jak u niby... Andrzej Najlepsza korporacja taxi ever :) (1) Doskonała obsługa, czyste samochody, intuicyjna aplikacja. Podjeżdżają niemal... Rafał Oby tak dalej !! (1) Czysto profesionalnie i szybko czego chcieć wiecej od mytaxi. Ostrzegam tylko... Bobry men Najlepsza aplikacja do zamawiania taksówek (1) Najlepsza aplikacja do zamawiania taksówekPolecam jest to najlepsza na chwilę... Arkadiusz