Fidel

Drink Bary Restauracje Jedzenie na wynos

Sopot, Powstańców Warszawy 6

Nie polecam !!! Słabe jedzenie i obsługa !!! (1) Wraz ze znajomymi wybraliśmy się na niedzielny obiad. Pełna porażka !!!!... Monika jedzenie bardzo dobre (1) jedzenie bardzo dobre, klimat i wystrój bardzo fajny, ale kelnerka z foszkiem... z Restauracja Fidel - restaurant week (1) Kiepska obsługa, średnie jedzenie. Tuńczyk przeciągnięty, stek z wieprzowiny... P.
Zawiedziona (1) Robiąc rezerwację Pani stwierdziła że brak wolnych stolików po czym padło... Kasia Wszystko fajnie ale (1) Rewelacyjny wyrstrój, pyszne tapaski ,szkoda tylko ze kelnerka taka obrażona... Pati żeberka niejadalne (2) Skuszony artykułem na trójmiasto.pl wybrałem się do Fidela na żeberka.... maks Fatalna obsluga (1) W Fidelu byliśmy kilkakrotnie. Pierwsza wizyta - impreza urodzinowa,... Katarzyna MISTRZ! (1) Krewetki w tempurze i krewetki w sosie mango wygraly wszystko! Eliza ciekawa knajpa godna polecenia (1) Przede wszystkim, bardzo podoba mi sie konsekwencja lokalu w sprawie menu i... Imprezowy zwierz Fatalna obsługa (1) Wybrałam się ze znajomymi do tej restauracji niedawno - przepiękny... Monika Spoko (1) Pozytywne zaskoczenie. Ceny nie sopockie nie gdańskie nawet. Tanie i... ap-ch Polecam (1) Bardzo oryginalna karaibsko-kubańska kuchnia, dania przepyszne, wystrój... Julian