Janka - opinia (1) Kupiłam na próbę, a teraz będę przedłużać, bo rozsmakowałam się w diecie wege... Janka Karina - opinia (1) Pierwsze pudełka i od razu strzał w dziesiątkę. Kierowałam się opiniami... Karina Lilianna - opinia (1) Polecam bardzo dietę bez glutenu, posiłki są doskonale przemyślane i dobrze... Lilianna
Sergiusz - opinia (1) Jak tylko wjechała dietka od Fitboxów, od razu czułem się lepiej. Po jakimś... Sergiusz marek - opinia (1) Ojjjj wy to wiecie jak nam dogodzić! W życiu nie jadłem tak dobrej karkówki i... marek Ola - opinia (1) Zawsze świeżutkie, nawet teraz, w lecie. Dostawa prosto pod drzwi, pudełka... Ola Jarek - opinia (1) Ostatnio jadłem bardzo dobrą carbonarę - makaron i sos idealnie przyrządzone Jarek Irmina - opinia (1) Zamówiłam na 5 dni i szybko rozszerzyłam opcję na dłużej na razie na... Irmina Karol - opinia (1) Przepyszne, doprawione obiady. Idealne zupy, świetnie skomponowane sałatki.... Karol Izabella Zapała - opinia (1) Nie spodziewałam się, że kiedyś się skuszę na pudełka :D Ale kumpela... Izabella Zapała Elżbieta - opinia (1) Najlepsze pudełka, z jakimi do tej pory się spotkałam. Musiałam przetestować... Elżbieta Marta - opinia (1) Najlepsze są wasze śniadania, uwielbiam. Dają niezłego kopa energetycznego i... Marta Ela - opinia (1) Dzięki tym pudełkom chudnę na razie -4 kg, ale to dopiero początek mojej... Ela Natalia - opinia (1) Mam nadzieję, że zawsze będzie tak smacznie, jak przez pierwsze dni. Jak... Natalia Barbara - opinia (1) Polecam, zawsze świeże, dobrze dobrane składniki, które łączą się w pyszną... Barbara Adam - opinia (1) Wasza dieta bezglutenowa bardzo mi służy. Odkąd na niej jestem czuje się o... Adam Hanna - opinia (1) Każdy posiłek jest OK, niektóre smaki nie do końca mi leżą, ale to kwestia... Hanna Jagoda U - opinia (1) Jesteście najlepsi Makaron z sosem brokułowym był kapitalny :):):) Jagoda U Irena - opinia (1) Nie spodziewałam się takiego smaku. Najlepsze są śniadania na słodko... Irena Aneta - opinia (1) Testowałam różne diety wege, a ta jest zrobiona z pomysłem, kolorem i... Aneta