Mariusz - opinia (1) Świetna dla nietolerujących glutenu. Mariusz Monika - opinia (1) Jestem miłośniczką i zwolenniczką takich rozwiązań, bo lubię smacznie zjeść,... Monika Beata - opinia (1) Koleżanka mi Was poleciła, więc spróbowałam najpierw od niej. A potem... Beata
Julka - opinia (1) Kupiłam na próbę i przepadłam pyszne posiłki, ciekawe składniki i bardzo... Julka Joanna - opinia (1) Standardowa dieta o kaloryczności 1800 kcal od FitBoxy to moja pierwsza dieta... Joanna szymek - opinia (1) dieta standard 1800 kcal - polecam. Smacznie zdrowo i zawsze na czas szymek Tomasz - opinia (1) Jedzenie lepsze, niż się spodziewałem. Dostawy na czas, nigdy nie było... Tomasz Magdalena - opinia (1) Dieta, dzięki której schudłam 10 kilogramów w 3 miesiące, a wcale nie dążyłam... Magdalena Jaśmina - opinia (1) ajjjj uwielbiam ten catering :) dzięki tej diecie udało mi się wrócić do wagi... Jaśmina Adrianna Burzyńska - opinia (1) Trafiłam do Was z polecenia i na pewno zostanę na dłużej. Adrianna Burzyńska Jacek Madurski - opinia (1) nooo mega jedzenie! Muszę przyznać, że jestem pod wrażeniem jakości dań! Tak... Jacek Madurski marina k - opinia (1) Mam dietę bezglutenową, a dzięki FitBoxom wcale nie tęsknię za pieczywem. marina k magda l - opinia (1) świetnie skomponowane boxy :) smacznie, zdrowo i ciekawie. Każdego dnia są... magda l Waldemar - opinia (1) Przetestowałem sporo różnych cateringów i zawsze coś mi nie leżało. Tu jak... Waldemar Magdalena - opinia (1) Regularna dostawa, zawartość pudełek zawsze jest zgodna z wybranym przeze... Magdalena Katarzyna - opinia (1) Kiedy przeszły pierwsze pudełka, od razu wiedziałam, że może być ciekawie. No... Katarzyna Madzia - opinia (1) No powiem Wam, że zaskoczyła mnie ta dieta. Spodziewałam się bardziej... Madzia Luzia Duda - opinia (1) Dobrze zbilansowane kalorycznie posiłki to dla mnie podstawa. Trenuję, więc... Luzia Duda Grzegorz - opinia (1) Jestem wierny tym boxom już od 4 miesięcy. Szamka smaczna, sycąca, rzadko... Grzegorz Kasia - opinia (1) Od kiedy okazało się, że musze stosować dietę bez laktozy i glutenu zamawiam... Kasia