Kamila - opinia (1) Zdrowo i smacznie, a to jest podstawa tego, by dzień był udany, by mieć dużo... Kamila Amela Morawska - opinia (1) dieta lactose & gluten free z fit boxy jest fenomenalna. Jest lekka i nie... Amela Morawska Beata - opinia (1) Zrównoważony, pełnowartościowy posiłek pięć razy dziennie – zdecydowanie... Beata
Jerzy - opinia (1) Moje ulubione jedzenie pudełkowe, najlepszy dieta katering w okolicy. Jerzy Bożena - opinia (1) Jako stała klientka polecam. Od pół roku odżywiam się fitboxami i jeszcze mi... Bożena Hanna - opinia (1) Diety pudełkowe zawsze wydawały mi się takie sobie, średnie – bo co to za... Hanna Barbara - opinia (1) Posiłki, które lubię. Raz na słodko, raz wytrwanie, ogólnie nigdy nie ma... Barbara Jasiu Stasiu - opinia (1) Pozytywna tylko cena. Menu z cała masą pomyłek. Dostawy to jakieś żart.... Jasiu Stasiu Maria - opinia (1) Bezkonkurencyjny na trójmiejskim rynku! Maria Laura - opinia (1) Pięknie zapakowane i podane jedzenie, które jest przygotowywane ze świeżych... Laura Kinga - opinia (1) Miałam tylko spróbować, a tak mi posmakowało, że od dwóch miesięcy w tygodniu... Kinga Marlena - opinia (1) Polecam dietę wege w FitBoxach, naprawdę urozmaicone i niebanalne posiłki bez... Marlena Zaneta - opinia (1) Dla mnie petarda! Jedzenie pyszne, a dostawa zawsze w porę ;d polecam! Zaneta Ewelina - opinia (2) To nie tylko pyszne, to przede wszystkim wygodne :D Gotowe i zdrowe jedzenie... Ewelina Leonard - opinia (1) Mam nadzieję, że będziecie zawsze trzymać poziom, bo jak dla mnie nie ma... Leonard Wanda - opinia (1) Jako zwolenniczka regularnych posiłków i zdrowego trybu życia polecam i lubię... Wanda Mateusz - opinia (1) Zamówiłem kilka dni testowych, a potem kupiłem miesiąc. To jedzenie totalnie... Mateusz Adrianna - opinia (1) Z reguły jestem zwolenniczką różnorodności w diecie ale to Wasze chilli con... Adrianna Łucja - opinia (1) Gdzie ja żyłam, że wcześniej nie znałam i nie doceniałam pudełek?! Fitboxy to... Łucja Agnieszka - opinia (1) Najlepsze jedzenie dietetyczne, jakie do tej pory zamawiałam. Bardzo mi... Agnieszka