Aga - opinia (1) Jedzenie smaczne, nie powiem, że domowe, ale blisko. Większość potraw trafia... Aga Rafał - opinia (1) Najlepsza firma z cateringiem dietetycznym, jaką do tej pory znalazłem. Dobra... Rafał Dominika - opinia (1) Wszyscy, którzy nie jedzą glutenu, mogą śmiało zamawiać tu dietę... Dominika
Adela - opinia (1) Nigdy wcześniej nie korzystałam z takiej formy odżywiania się, ale teraz... Adela Marcin - opinia (1) Wariant dla osób aktywnych i potrzebujących większej kaloryczności – sztos! Marcin Patrycja - opinia (1) FitBoxy to przede wszystkim wygoda – nie gotuję, nie martwię się zakupami,... Patrycja Jowita - opinia (2) Polecam, mam dietę wege 1800 kcal i zawsze jest ciekawie, FitBoxy mają... Jowita Tomasz Rybicki - opinia (2) Jestem na fit boxach już prawie 3 miesiąc i jestem mega zadowolona i z... Tomasz Rybicki Diana - opinia (1) Jako stała klientka polecam. Dieta standard trzyma wysoki poziom, a obsługa... Diana Natalia - opinia (1) Najlepsza dieta pudełkowa, jaką miałam do tej pory okazję testować. :)... Natalia Julita - opinia (1) Długo się zastanawiałam, czy zamówić, ale teraz nie żałuję. Jedzenie jest... Julita Berenika - opinia (1) Muszę pochwalić dostawę. Jest na czas, regularna, nigdy nie zdarzyło się,... Berenika Natalia - opinia (1) Zdrowo, kolorowo, smacznie... :) Natalia Niezadowolony klient - opinia (1) Po opłaceniu pakietu totalnie nie liczą się z klientem. Brak kontaktu z... Niezadowolony klient Nat - opinia (1) Jestem na pudelkach od paru miesiecy. Wczesniej przerabialam 4 inne... Nat Klient - opinia (1) Ogólnie nie smaczne jedzenie. (...) Jeśli jesteś fanem piersi z kurczaka to... Klient Agnieszka - opinia (1) Całość działań FitBoxów w moim wypadku oceniam bardzo wysoko i polecam.... Agnieszka dominika - opinia (2) (...) Nie polecam i ostrzegam przed tą firmą. zdecydowaliśmy sie na... dominika Marlena - opinia (1) Super fit śniadania, obiady i inne posiłki m.in. kotleciki warzywne, ciasto... Marlena Anna - opinia (1) To jest jedyny catering pudełkowy, który mi bardzo smakuje i mam przyjemność... Anna