Marcin - opinia (1) Nie mam czasu na gotowanie bo całe dnie jestem poza domem. Stawiam więc na... Marcin Agnieszka - opinia (1) Po tygodniu testowania zdecydowałam się na dłuższy abonament, bo bardzo mi... Agnieszka Barbara - opinia (1) Bardzo fajne ceny – nie czuję różnicy, nie wydaję więcej, niż kiedy normalnie... Barbara
Grzegorz - opinia (2) Z początku byłem zadowolony. Ale w pewnym momencie zaczęła się kumulacja: 1.... Grzegorz Anna - opinia (1) Przy takim tempie życia, jak moje, zupełnie nie mam czasu na gotowanie.... Anna MM - opinia (1) Nie polecam!! Katering bardzo słaby. Pudełka nieoklejone kalorycznością oraz... MM Iwona - opinia (1) Niestety nie mogę się zgodzić z większością opinii. Jedzenie uważam bardzo... Iwona Mateusz - opinia (1) Dostarczone posiłki niskiej jakości, często źle opisane i w dodatku bez... Mateusz Lenka - opinia (1) Menu monotonne, potrawy moim zdaniem nie adekwatne do zakupionej diety. Jem... Lenka Helena - opinia (1) Mam nadzieję, że dzięki Wam zrzucę kilka kilogramów ;) Na razie lepiej się... Helena Jola - opinia (1) Atrakcyjne menu. Bardzo dobrej jakości składniki. Fajne ceny. Jak dla mnie... Jola Wacław - opinia (1) Ważny jest nie tylko smak i jakość, ale także wygląd posiłków. A w pudełkach... Wacław Wiesław - opinia (1) Szczerze polecam FitBoxy. Zaciekawiło mnie przykładowe menu wege na ich... Wiesław Bartłomiej - opinia (1) Nie znam lepszego sposobu na zdrowe odżywianie niż pudełka. Nie umiem sobie... Bartłomiej Niska cena nie bez powodu (2) Jedna dostawa na tydzień wypada inna od zamawianej, zamiast diety standard... Mishann Jan - opinia (1) Widać dbałość o klienta i o to, by się nie znudził. A ja stosuję od dwóch... Jan Jerzy - opinia (1) Szczerze polecam Fit Boksy. To smak i zdrowie ukryte w ładnie wyglądających i... Jerzy Urszula - opinia (2) Dieta bez laktozy i glutenu — 1800 kcal: Smak jest dobry, jakość składników... Urszula Julita - opinia (2) Smacznie, niedrogo i bardzo ciekawie. Nie wieje nudą, nawet jak powtarzają... Julita Oliwia - opinia (2) Na diecie wege można naprawdę dobrze sobie pojeść ;) To moja pierwsza dieta... Oliwia