Asia - opinia (2) Nie wybrałam diety pudełkowej, żeby schudnąć, ale po to, żeby jeść zdrowo,... Asia Piotr - opinia (1) Szczerze polecam dietę wege, bardzo fajne posiłki, warzywa i owoce pełne... Piotr Bella - opinia (1) Współpracuję z Fitboxem już od ponad dwóch miesięcy. Mam opcję Wege 1500... Bella
Nikola - opinia (1) Korzystam i jestem bardzo zadowolona! Jedzenie smaczne i różnorodne. Obsługa... Nikola Wiki - opinia (1) polecam ! Dobry kontakt z firma, dobrze przystosowane menu, znakomita cena,... Wiki Edyta - opinia (1) Nie polecam. W ciągu nieco ponad dwóch miesięcy korzystania wiele razy... Edyta Standardzik (2) Absolutnie najlepsi w tej kategorii cenowej. Naprawde sie oplaca, bo za fajne... Kwitek Edziulka - opinia (2) Ze względu na nietolerancję laktozy wybrałam dietę bez laktozy, z której... Edziulka Gluten free (1) Interesujące menu, fajne pomysły na posiłki bez glutenu. Nie spodziewałam... Agnieszka 150o kcal, standard (2) Zdecydowałam się na pudełko, żeby schudnąć. Nie radziłam sobie z tym, żeby... Dajana Polecam dietę wege 1500 kcal (2) Bardzo ciekawa dieta. Posiłki są dobrze zbilansowane, myślę, że dostarczają... Agi Standard (1) Od kilku tygodni testuję dietę pudełkową FitBoxy – standardową o wartości... Gambi Dieta wegetariańska (2) Polecam dietę wegetariańską od FitBoxy, fajne posiłki i dużo ciekawych... Irko Anna - opinia (2) Cena w stosunku do jakości jest kapitalna. Pzyjemny kontakt, smaczne dania,... Anna Nie zamawiajcie tego! Ochyda! (2) Jakosc slaba na maksa, porownalabym to raczej z cateringiem szpitalnym, nie... Magdalena Bartek (2) Wszystko świeże i smaczne. Zero jakichkolwiek problemów z dostawami. Tak... Bartek Polecam;) (2) "Romans" z Fitboxem rozpoczęłam jakiś tydzień temu;) Jedzenie-bardzo,bardzo... BK Gabriela - opinia (2) Już prawie pięć miesięcy z fitboxów za mną, więc czas na małe podsumowanie.... Gabriela Janka - opinia (2) Posiłki są bardzo dobre a do tego ładnie wyglądają, szczególnie desery i... Janka Ala - opinia (2) Z Fitboxów korzystam już jakiś czas, jestem mile zaskoczona, że w tak... Ala