Lidia - opinia (1) FitBoxy zaskoczyły mnie jakością. Po różnych próbach bałam się, że to będzie... Lidia Marek - opinia (1) Bardzo dobra dieta bez glutenu i laktozy. Smakuje mi Marek Blanka - opinia (1) Nigdy wcześniej nie zamawiałam pudełek, ale teraz już przepadłam – w tygodniu... Blanka
Robert - opinia (1) Nie mam serca do planowania posiłków, a tutaj dostaję codziennie pięć... Robert Ewa - opinia (1) Jako miłośniczka gotowego żarcia popieram i stosuję, lepiej zamówić pudełka,... Ewa Bogna - opinia (1) Polecam diety eliminacyjne, ja zamówiłam bez glutenu i jestem zadowolona, bo... Bogna Kamila - opinia (1) Polecam ten catering, odkąd go amawiam czuję się fajnie 'pełna' w ciągu dnia,... Kamila Marek - opinia (1) Znakomita dieta wegetariańska, która nie wieje nudą, co nie raz mi się... Marek Mariusz - opinia (1) Super sprawa taki catering, jestem bardzo zadowolony. Posiłki przychodza... Mariusz Piotrek - opinia (1) Polecam w 100%, ceny niesamowite, nie wiem jak oni to robia ale daja rade :) Piotrek Kamil - opinia (1) Korzystam z usług tego cateringu około trzech miesięcy i szczerze mogę... Kamil ggg - opinia (1) na plus: rzeczywiście po miesiącu na pudełkach waga w dół, więc efekt jest,... ggg Gabriela - opinia (1) Jestem na fit boxach już drugi miesiąc i jestem mega zadowolona i z dań,... Gabriela Luiza - opinia (1) Zestaw testowy totalnie przekonał mnie to tej firmy, dieta pudełkowa od... Luiza Wiktor - opinia (1) Smaczne pudełka w dobrych cenach, które nie rujnują budżetu. Myślę nawet, że... Wiktor Julita - opinia (1) Superwygodne rozwiązanie dla zabieganych osób i dla tych, które chcą lub... Julita Niezadowolony klient - opinia (1) Masakra. Opinie to chyba wystawiane przez sama firmę. Jakoś potraw... Niezadowolony klient Marysia - opinia (1) Nie znam lepszej diety pudełkowej niż ta od FitBoxów :-) Ciekawa, dobrze... Marysia Jama - opinia (1) Jestem wraz ze znajomymi po miesięcznej przygodzie z tymże cateringiem.... Jama Ewelina - opinia (1) Posiłki dobrej wielkości, smaczne, zbilansowane. Catering bez negatywnych... Ewelina