Barbara - opinia (1) Jestem z a k o c h a n a w Waszym menu, jest genialne – lekkie, ale do syta,... Barbara Janina - opinia (2) Mam nadzieję, że się nie zepsujecie i każde tygodnie będą tak smaczne, jak... Janina Bożena - opinia (1) Żeby schudnąć, trzeba odpowiednio jeść. FitBoxy wiedzą, jak zadbać o klienta,... Bożena
Marzena - opinia (1) Od około jakoś jedzenia dramatycznie spadła, niezjadliwe twarogi na śniadanie... Marzena Oliwia - opinia (1) Wiem, że pudełka to nie to samo, co domowe jedzenie, ale FitBoxy są blisko –... Oliwia Kinga - opinia (1) Po kilku próbnych dniach chcę więcej. Zamawiam dietę na miesiąc, bo... Kinga Adriana - opinia (1) best of the best pudełka w moim rankingu – świeżo, lekko, smacznie, do syta,... Adriana Grażyna - opinia (1) Mała powtarzalność, duża różnorodność – tak w kilku słowach można opisach... Grażyna Irka - opinia (1) Bałam się, że będę głodna albo że posiłki będą nieciekawe lub niesmaczne.... Irka Anetka - opinia (1) Poleciła mi koleżanka, a ja będę polecać dalej innym. Jest pysznie i zdrowo.... Anetka Kinga - opinia (1) Dobry kontakt z firmą, pomoc w wyborze diety, dostawy zgodnie z rozkładem... Kinga Anka - opinia (1) Dla osób nietolerujących glutenu i laktozy – bomba. Przemyślane posiłki,... Anka Vanessa - opinia (1) Po pierwszym posiłku wiedziałam, że to będzie TO. Znane, a jednocześnie... Vanessa Magda - opinia (1) Jako stała klientka, która żyje na pudełkach już jakieś pół roku, mogę... Magda Karina - opinia (1) Żywię się FitBoxami jakoś dwa miesiące i jest tylko lepiej – schudłam, czuję... Karina Damian Kaletko - opinia (1)  Jak ktoś lubi dbać o zdrowe żywienie, a nie lubi/nie ma czasu na gotowanie,... Damian Kaletko Marta - opinia (1) Jak dla mnie catering po prostu spełnia oczekiwania. Jedzenie jest po postu... Marta Anita - opinia (1) Korzystam od dwóch miesięcy z diety 1800 kcal standard. Jak na razie wszystko... Anita J.g - opinia (2) Korzystałam przez 3 miesiące - posiłki mocno średni, ponad miesiąc temu... J.g Hubert - opinia (1) Nigdy nie miałem problemów z dostawą, wszystko na czas i – co najważniejsze –... Hubert