Janek - opinia (1) Ten catring to sztos! :) Posiłki zawsze baaaardzo dobre i ładnie się... Janek Basia - opinia (1) Codziennie dostawa świeżych i jakościowych posiłków, wstaję rano, otwieram... Basia Aneta - opinia (1) W rybnej diecie są same pyszności jak nie dorsz, to krewetki, jak nie... Aneta
Julita - opinia (1) Smacznie, kolorowo, dużo świeżych warzyw i owoców, odpowiednia ilość białka,... Julita Joanna - opinia (1) Wyjątkowej jakości posiłki. Moja dieta wegetariańska obfituje w ciekawe... Joanna Agata Żyłka - opinia (1) Spróbowałam najpierw na kilka dni, przekonało mnie to i postanowiłam zostać... Agata Żyłka Mikołaj - opinia (1) Przepyszne jedzenie, które bardzo przypadło mi do gustu. Zawsze dostawa na... Mikołaj Gosia - opinia (1) Duży wybór kaloryczności oraz rodzajów diet. Mnie to pasuje. W tygodniu... Gosia Albert - opinia (1) Dieta standrad jest różnorodna i się nie nudzi. Zawsze jest coś ciekawego,... Albert Aneta Gruszka - opinia (1) Pyszna dieta wege. Nie mam zastrzeżeń, posiłki są ciekawe, różnorodne,... Aneta Gruszka ELKA - opinia (1) dieta wege jest mega pożywna i smaczna, polecam ELKA Odeta - opinia (1) Bardzo mi smakuje i widzę efekty minus 3 kilogramy w miesiąc. Czuję, że... Odeta Adrian - opinia (1) Bardzo dobre ceny, nie spodziewałem się tak zaskakujących dań w tak... Adrian adam - opinia (1) Dostawy zawsze punktualnie pod wskazane miejsce. Posiłki zawsze kompletne.... adam Monika - opinia (1) Bardzo dobrej jakości składniki to się czuje, bo jedzenie jest smaczne,... Monika Angelika - opinia (1) Jestem na diecie bez laktozy i glutenu z Fitboxy już od 3 miesięcy. Dzięki... Angelika Urszula - opinia (1) Będę z Wami długo, bo Wasza dieta przypadła mi do gustu najbardziej spośród... Urszula Aleks P - opinia (1) Ekstra jest to jedzenie i niedrogo, polecam Aleks P Bożena - opinia (1) Przepysznie przyrządzone posiłki, bardzo przemyślany jadłospis, który nie... Bożena Ula - opinia (1) Jako miłośniczka zdrowego stylu życia i człowiek wiecznie na diecie :D... Ula