Mania - opinia (1) Chyba nie muszę nic mówić, poza tym, że codziennie mnie zaskakujecie... Mania Mariusz - opinia (1) Jedzenie z dzisiejszego dnia to był strzał w 10! :) Wszystko mi baaaaaardzo... Mariusz Sara - opinia (1) Menu jest różnorodne, na plus dostawa, nie ma nudy w diecie bez laktozy. W... Sara
Lenka - opinia (1) Niczym marka premium, tylko nieco tańsza. Smakowo i jakościowo praktycznie... Lenka Tomek - opinia (1) Nie wiem, co się wydarzyło, ale po ostatnich zmianach w menu jedzenie od... Tomek Olga - opinia (1) Jestem zadowolona, że wybrałam akurat Fitboxy spośród dziesiątek innych... Olga Ania - opinia (1) W tygodni, gdy jestem zabiegana, Fitboxy to najlepszy sposób na zdrowe... Ania Hubert - opinia (1) Jest pysznie. Jest zdrowo. Kalorie, składniki itd. są dobrze opisane.... Hubert Kacper - opinia (1) Mam wrażenie, że z dnia na dzień coraz bardziej mi smakujecie :) Wasze dania... Kacper Łukasz - opinia (1) Bardzo dobra cena. W tej cenie chyba nie znajdziemy lepszych pudełek w... Łukasz Beata - opinia (1) Smak mi bardzo odpowiada. Fajnie przyrządzone i pomysłowe menu, które nie ma... Beata Romek - opinia (1) Wygodne rozwiązanie pięć smacznych i zdrowych posiłków dostarczonych pod sam... Romek Arkadiusz - opinia (1) Ostatnie burgery z buraka były... no po prostu palce lizać!!! Arkadiusz jacko - opinia (1) warzywne bolognese to bardzo mi smakowało. wszystko bardzo dobrze doprawione... jacko Marta Anna Maria - opinia (1) Bardzo polecam Fitboxy i ich dietę wegetariańską z rybami. Teraz jest fajny... Marta Anna Maria Kaśka - opinia (1) Baaaaaardzo pyszny catering! I w ogóle nie czuć że jest się na diecie Kaśka anka - opinia (1) Od niedawna jestem na tej diecie i już widzę pierwsze efekty. Mam więcej... anka Anka - opinia (1) Ta firma oferuje bardzo smaczny catering dla vegeludków. Nie jem mięsa od lat... Anka Hanna - opinia (1) Przepyszne menu, to nowe po zmianach to kompletny sztos, jest bardzo... Hanna maciek - opinia (1) Ojjjj nigdy nie mam dość waszego jedzenia :) A makaron z sosem brokułowym to... maciek