Gosia - opinia (1) Pyszka. Mam 2500 kcal, bo sporo ćwiczę i pracuję fizycznie, i potrzebuję... Gosia Marlena - opinia (1) Bardzo okej. Dostawa w porządku, codziennie rano czekają świeże pudełka... Marlena Monia - opinia (1) Wreszcie trafiłam na catering z którego jestem w 100% zadowolona. Tutaj jest... Monia
Agnieszka - opinia (1) Odkąd nastąpiły zmiany w kuchni, czyli od jakich dwóch miesięcy, jest... Agnieszka Magdalena - opinia (1) To moje pierwsze pudełka w ogóle. Chciałam jeść zdrowo, ale nie mam czasu na... Magdalena Adela - opinia (1) Macie bardzo fajne i zaskakujące menu, wielki plus za dużą ilość świeżych... Adela filip - opinia (1) Wiem że to catering dietetyczny, ale waszego burgera to jadłbym dzień w... filip Robert - opinia (1) Bardzo dobre produkty są w tych pudełkach, to się czuje. Nie widać większej... Robert WRW - opinia (1) Nie mam pojęcia z czego wynika tak wysoka ocena. Wydaje mi się, że są to... WRW Renia - opinia (1) sos boloński z makaronem i sos szpinakowy z kaszą jęczmienną - meeeeeega! Renia Róża - opinia (1) Przesmaczne jedzenie. Na diecie 1500 kcal wege nie chodzę głodna, wprost... Róża Radek - opinia (1) Zamówiłem zestaw testowy na 3 dni. Pierwszej diety nie dało się zjeść,... Radek Paweł - opinia (1) Catering oferuje fajne diety w rozsądnych cenach. Do tego jedzenie od nich... Paweł Hanka - opinia (1) Polecam. Pysznie, zdrowo i świeżo. Nie mogę narzekać, a odkąd zmienił się... Hanka kondzio - opinia (1) Posiłki są zawsze pełnowartościowe, smaczne i sycące. Dieta z fitboxy to... kondzio Agata - opinia (1) Jak to się mówi: Nowy Rok, Nowa Ja... i ja ten rok zaczęłam od diety z... Agata Beata Anna - opinia (1) Zaczynam drugi miesiąc z fitobxami i jak dotąd są niezawodni pod względem... Beata Anna Tymoteusz - opinia (1) Zdrowe, kolorowe i urozmaicone jedzenie, dobrze zbilansowane składniki... Tymoteusz Kinga - opinia (1) Koleżanka namówiła mnie na ten catering, ona wzięła dietę wege + ryby, a ja... Kinga Jędrzej - opinia (1) Zdecydowanie się wyróżniacie na mapie cateringowej Trójmiasta. Smakiem,... Jędrzej