Magdalena - opinia (1) Zdrowa, dobrze zbilansowana dieta, kalorie i makroskładniki odpowiednio... Magdalena Zuza - opinia (1) Przetestowałam dwa warianty: wege i wege + ryba, oba były pyszne, ale dieta... Zuza Krzysztof - opinia (1) Fajna opcja dla każdego, kto dba o linię. Dobre ceny, w których można kupić... Krzysztof
NegroPerla - opinia (1) Nie polecam. Jedzenie dobre ale co z tego skoro nie dowożą. W przeciągu 20... NegroPerla Alka - opinia (1) Drugi miesiąc na diecie odchudzającej z fit boxy: nawet nie wiem kiedy to... Alka Olga Jurczyk - opinia (1) Kurczę, ktoś ma genialne pomysły. Smaki totalnie pod moje podniebienie.... Olga Jurczyk Paula - opinia (1) Wege ryba to najciekawszy wariant burger z pstrąga był superniespodzianką. A... Paula Weronika - opinia (1) Bardzo dobre pieczenie, podobnie jak inne mięska. Generalnie raczej większość... Weronika michal - opinia (1) Ich pierogi to chyba jedne z najlepszych pierogów jakie jadłem :) michal Marcin - opinia (1) Fitboxy mają coraz ciekawsze menu! Widzę progres z tygodnia na tydzień, z... Marcin Agnieszka - opinia (1) Pysznie, do syta, no i zdrowo. Można stracić trochę kg albo po prostu jeść... Agnieszka Karolina - opinia (1) Wasze pasty (w sensie makarony) i pasty (w sensie pasty kanapkowe) to... Karolina Agata - opinia (1) Dania mimo że dietetyczne to smakują obłędnie. ta dieta się nie nudzi i... Agata Marek - opinia (1) Dieta wege w waszym wykonaniu to mistrzostwo świata, doskonale uzupełnione... Marek Mikołaj - opinia (1) Fajnie, że coś pozmienialiście odkąd były zmiany w kuchni, czyli jakoś od... Mikołaj Sonia - opinia (1) No powrót do diety po świętach to było coś po sałatkach i innych rzeczach... Sonia Barbara - opinia (1) Fajna zniżka z kodem FIT20, skorzystałam i jestem szczerze zadowolona. Cena... Barbara darka - opinia (1) Jeśli ktoś szuka dietetycznego cateringu w rozsądnej cenie to Fit Boxy to... darka Michal - opinia (1) Bardzo słabo. Jedzenie wygląda jak szpitalne - nieapetyczne i niespecjalnie... Michal Olka - opinia (1) Uwielbiam Fit Boxy! Są najlepsi w Trójmieście :) Olka