Jot - opinia (1) Dostawa w kratkę, brak stałych godzin - jest to dużym dla mnie utrudnieniem ,... Jot Byly klient - opinia (1) Masakra, problemy z dowozem, czeste braki w posilkach, jakosc tragiczna Byly klient M. - opinia (1) Firma to scam. Są chyba jeszcze trzy inne zarejestrowane na te same dane.... M.
Autor - opinia (1) Nie odpisują na wiadomości, nie można cofnąć zamówienia, rezygnujesz oni sie... Autor Bs - opinia (1) Może chociaż tu ktoś zareaguje, skoro trzy różne telefony i dwa adresy... Bs Adrian - opinia (1) Posiłki są smaczne i zróżnicowane, ale minimum raz w tygodniu czegoś brakuje... Adrian Edyta - opinia (2) Polecam ten catering każdemu, kto chce przejść na głodówkę bo nie dowożą... Edyta Martyna - opinia (1) Posiłki średniej jakości. Zamiast świeżych owoców, warzyw wiecznie konserwy i... Martyna Klient_Mosty - opinia (1) Od początku dostawy sa niekompletne. Brakuje składników lub w ogóle nie... Klient_Mosty Marcin - opinia (1) Niedobre jedzenie (...). Mało urozmaicone. Same słodkości, nie ma to nic... Marcin Agnieszka - opinia (1) Menu słabe ale czego spodziewać się po takiej cenie- to na plus. Obsluga jest... Agnieszka Mario - opinia (1) Kompletny dramat ! Nie polecam ! Jedzenie słabej jakości, sałata sucha... Mario Jakub - opinia (1) Fit boxy to catering smaczny i niedrogi. Podoba mi sie takie połączenie. Jakub Maras - opinia (1) Moja dieta jest na 5+! Menu każdego dnia bardzo fajnie skomponowane: dobrze... Maras Paulina - opinia (1) Uwielbiam słodycze, więc cieszę się, że Fitboxy oferują słodkie, ale zdrowe... Paulina Marlenka - opinia (1) Doskonały kontakt z obsługą klienta zawsze pomocni, zawsze wyjaśnią, co i... Marlenka Andzia - opinia (1) Dieta dobrze opisana, zawsze kompletna i zgodna z wybranym wariantem... Andzia Robert - opinia (1) Słaba jakość dań, kiepskie menu. Jak są reklamacje czy próba zwrotu diety, to... Robert Joasia - opinia (1) Polecam, szczególnie teraz gdy dieta jest wzbogacana o świeże soki, gdy... Joasia Ola - opinia (1) Dobre zupy, jeszcze lepsze II dania. Można się najeść nawet przy małej... Ola