Iwona - opinia (1) Kiedy wyniki pokazały, że powinnam ograniczyć gluten byłam załamana - to co... Iwona Maciek - opinia (1) Dobrze zbilansowane posiłki, w końcu nie chodzę głodny na diecie pudełkowej,... Maciek Ella - opinia (1) Raz dostałam inne zamówienie, dwa razy nie dostałam dosłownie nic, a kilka... Ella
Małgorzata - opinia (1) Przestrzegam!!! Nie dowożą pudełek. Brak kontaktu.Infolinia ustawiona tak, że... Małgorzata Agata - opinia (1) Umiecie w te posiłki :) czuć, że macie dobrych kucharzy, ale i dietetyka bo... Agata Bogusław - opinia (1) Zamówione dwie diety t.j Standard 1500 oraz Vege plus ryba 2000. W dniu... Bogusław bartek - opinia (1) Nie przywożą posiłków, blokują negatywne opinie na FB, mają kilka różnych... bartek jolka - opinia (1) Jeśli dieta pudełkowa, to tylko FitBoxy! Smak, cena, jakość składników,... jolka Klaudia - opinia (1) Niestety FitBoxy to najgorszy catering. Kasują komentarze o niedostarczeniu... Klaudia Dawid - opinia (1) Diety pudełkowe stosuję od dawna, ale ta jest pierwszą, dzięki której nie... Dawid Kasia - opinia (1) Fajnie, że macie w swojej ofercie coś dla roślinożerców, i że jest tak... Kasia Urszula - opinia (1) Przez parę miesięcy byłam ich klientką, z początku bardzo zadowoloną.... Urszula marzena - opinia (1) To już moja 6 dieta pudełkowa, w końcu podobnych cateringów nie brakuje ale... marzena Agnieszka - opinia (1) Smak i jakość posiłków bez zarzutu. Bardzo polecam. Agnieszka Ola - opinia (1) Przestrzegam wszystkich którzy rozpoczynają swoją przygodę fitboxy. Mam z... Ola Kasia - opinia (1) Po trzech nieudanych próbach diet w innych cateringach ta od FitBoxy mi... Kasia I. Tomczak - opinia (1) Od początku diety , czyli od 2,5 tygodnia (13 dostaw) moja pudełka nie... I. Tomczak Pool - opinia (1) dieta opłacona, miała wystartować 4 października, do dziś nic nie przyszło,... Pool Oko - opinia (1) Nie oddali pieniędzy cateringu również brak!! Zero kontaktu!! Kasują... Oko Klient - opinia (1) Odradzam! Brak posiłków na czas, brak opisów pudełek, zamazane etykiety,dania... Klient