Niezadowolony klient - opinia (1) Ogromnie odradzam. Jedzenie dostarczane nieregularnie i pod niewłaściwy... Niezadowolony klient Aga - opinia (1) Brak możliwości kontaktu z firmą, wszystkie 3 numery telefonu milczą,... Aga Kamil - opinia (1) Kaloria się nie zgadza, wszystko niechlujnie. Brak zwrotów pieniędzy za... Kamil
Kamila - opinia (1) Nie polecam! Nie dowożą posiłków! Brak kontaktu - nie można się dodzwonić,... Kamila Piotr - opinia (1) Mieliśmy z żoną 2 cateringi o różnych kalorycznościach. Jej w ciągu 20 dni 4... Piotr Małgorzata - opinia (1) Jedzenie ok, cena bardzo przystępna ale co z tego jak najczęściej nie dowożą :( Małgorzata Karolina - opinia (1) Beznadzieja i walka o zwrot pieniędzy. Omijać szerokim łukiem. Karolina Mateusz - opinia (1) Tragiczna jakość posiłków, niezgodna kaloryczność, nieterminowo dowożone... Mateusz Rafał - opinia (1) Jedna wielka pomyłka. Jedzenie dojedzie albo nie. Czasami dojedzie o... Rafał Natalia - opinia (1) Potrawy dowożone "w kratkę", zero kontaktu każdy numer telefonu 24/7 zajęty,... Natalia Koli - opinia (1) Nie polecam. Zupełny brak kontaktu, nie da się zmienić terminu/zrezygnować.... Koli MagdaSz - opinia (1) Zamówienie opłacone. Po kilku dniach nie realizują dostaw. Brak kontaktu... MagdaSz Michał - opinia (1) Gorąco nie polecam. 21.10.2021 miałem mieć pierwszy raz od nich dietę,... Michał M. - opinia (1) Zdecydowanie nie polecam. Nie dostałem zamówionej diety, a na mail nikt nie... M. Eliza - opinia (1) Uważajcie na tą firmę, po zakończeniu współpracy od dwóch miesięcy próbuje... Eliza Rafał Sadowski - opinia (1) (...)czekam na zwrot kasy, pudełka mialy dojść 13 października jakaś... Rafał Sadowski Tomek - opinia (1) Tragedia. Radzę omijać szerokim łukiem. Brak kontaktu z firmą. Telefonów nie... Tomek Oszukana z Gdańska - opinia (1) Ocena poniżej jakiejkolwiek skali za ten pseudo catering! Potwierdzam... Oszukana z Gdańska niezadowolona - opinia (1) fitboxy.pl to jakiś zart. Nie dostarczają posiłków, albo dostarczają je... niezadowolona karol moszka - opinia (1) Mam nadzieję, że długo utrzymacie wysoki poziom, bo nie chciałbym szukać... karol moszka