Ja - opinia (1) Od pierwszego dnia ciągłe pomyłki i nie dostarczanie posiłków zwrot... Ja Marek - opinia (1) Zamówiłem dietę i od tygodnia ani razu do mnie nie przyjechała, dużo... Marek Sebastian - opinia (1) Proszę na nich uważać bo tak jak w komentarzach są duże problemy żeby się z... Sebastian
Fifi (Marki) - opinia (1) Z FitBoxy Catering korzystam od 2 miesięcy, obecnie razem z żoną. Ale od... Fifi (Marki) Dareus - opinia (1) Omijajcie szerokim łukiem. Nikt nie odbiera telefonów, kontakt utrudniony.... Dareus Dorota - opinia (1) Dziwi mnie fakt,że taka firma jeszcze istnieje w dzisiejszych czasach ...Mam... Dorota Małgorzata - opinia (2) Masakra firma nie wywiązuje się z umów , raz dostaliśmy z mężem zamiast 5... Małgorzata Klient - opinia (1) Pomylone zamówienia, brak posiłków, brak kontaktu w celu wyjaśnienia, a to... Klient Patryk - opinia (1) Nie polecam! Firma nie odpisuje na maile, ani nie odbiera telefonow! Brak... Patryk sc - opinia (1) Catering nie dowozi jedzenia, występują trudności z kontaktem, proszę omijać... sc LUKI - opinia (1) Zamówiłem dietę na dwadzieścia dni i już pierwszego dnia dieta nie... LUKI Aleksandra - opinia (1) Nigdy nie zamawiajcie tej diety. Widać, ze wszystkie pozytywne komentarze są... Aleksandra Krzysztof - opinia (2) Firma lekceważy klienta, nie dostarcza jedzenia , nie odbierają tel.a jak... Krzysztof Daniel - opinia (1) Brak trzech na siedem dostaw. Loteria Daniel Janina - opinia (1) Jak dla mnie bezkonkurencyjni. Oczywiście są dania lepsze i gorsze, bo nie ze... Janina Dorota Tomasz - opinia (1) Niestety nie jestem zadowolona. Świeżość i wygląd potraw tragiczna!!! Już po... Dorota Tomasz Lenka - opinia (1) Nie polecam cały czas brak posiłków. Lenka Tomasz - opinia (1) Dieta zamówiona, zapłacona, drugi dzień z rzędu bez dostawy. Dodzwonienie się... Tomasz Dawid - opinia (1) Dieta raz jest, raz jej nie ma, raz czegoś brakuje, raz jest inna, a raz... Dawid K - opinia (1) Tragedia, pudełka kilka razy się nie pojawiły albo były braki. Jedzenie... K