Aneta Stępniak - opinia (1) Najlepszy catering dietetyczny jak dotąd, po kilku nieudanych próbach i... Aneta Stępniak Marek - opinia (1) Wasze hummusy i wszystkie pasty kanapkowe oferowane na śniadanie czy... Marek duchu - opinia (1) Absolutnie nie polecam. Do tej pory nie dostałem zwrotu pieniędzy za... duchu
Anna - opinia (2) Najgorzej. Od 27 kwietnia Zamówiłam dietę wegetariańską na 20 dni. Pierwszy... Anna Kasia - opinia (1) Fatalny catering. Dużo cukrów prostych i przetworzonych produktów. Brak... Kasia Maja - opinia (2) Tragedia! Posiłki albo nie dowożone wcale , albo cześć posiłków zepsuta.... Maja Ewa - opinia (2) Pierwszego dnia nie otrzymałam cateringu, Pani poinformowałam mnie, że nikt... Ewa lukasz - opinia (2) Tragedia. Przez 3 dni ani razu nie dostarczyli posiłków. Po wielu... lukasz Wacław - opinia (1) Mięsna opcja bardzo ok, ale wege też moja dziewczyna ma dietę bezmięsną i... Wacław Basia - opinia (1) Świeże warzywa, świeże soki, różnorodne posiłki i wytrwane, i słodkie.... Basia Jagna - opinia (1) Widzę efekty 2 miesiące na bezglutenie od Fitboxów i już kilka kilogramów... Jagna Marek - opinia (1) Fajnie, że cena niska, szczególnie przy różnych promocjach i rabatach, np.... Marek Sonia - opinia (1) Sernik z musem truskawkowym był obłędny! :) Sonia olek91 - opinia (1) Nie wiem jak wy to robicie że wszystko od was mi smakuje :) Każde jedno danie... olek91 Regina - opinia (1) Bardzo się cieszę, że trafiłam na ten catering pudełkowy. Jadłam już różne... Regina Karol - opinia (1) Udało mi się skorzystać z ostatniej promocji -25% :) czyli lecę z kolejnym... Karol wiki - opinia (1) Jestem na Fitboxy już 2 miesiące. W tym czasie schudłam 6 kg - bez wyrzeczeń... wiki Karolina - opinia (1) Świetny catering! Jedzenie jest bardzo dobre i wszystkie posiłki ładnie też... Karolina Konrad - opinia (1) Bardzo atrakcyjna oferta. A wasze menu? Jest rewelacyjne! Racuchy, pierogi,... Konrad Monika - opinia (1) Zupy są genialne, szczególnie meksykańska. Sycące, wartościowe bardzo mi... Monika