Zibi - opinia (1) Catering dietetyczny, który działa. Pudełka są zawsze dowożone na czas,... Zibi Janek - opinia (1) kotleciki z kalafiora i wege kiełbaski były przepyszne :) Janek Celina - opinia (1) Nie dostałam zamówienia dwa dni z rzędu. Złożyłam reklamację, a na zwrot... Celina
Antka - opinia (1) Jestem już dwa miesiące na diecie WEGE + RYBY. Po tych dwóch miesiącach mogę... Antka Beata - opinia (1) Mają świetny balans jeśli chodzi o smaki w posiłkach. Jest i troche... Beata Laura Paula - opinia (1) Mięska przyrządzone genialnie. Dobrze przyprawiona szamka, genialne przepisy,... Laura Paula Karolina - opinia (1) Jestem fanką racuchów. Są pyszne nawet po odgrzaniu, bo to różnie bywa.... Karolina Grzesiek - opinia (1) Najlepsze bezglutenowe pudełka ever a kilka różnych cateringów... Grzesiek Paweł - opinia (1) Po próbnych kilku dniach zdecydowałem się zostać. Może z Wami wreszcie... Paweł Marianna - opinia (1) Ciekawe kompozycje. Nie podejrzewałam, że menu będzie tak zróżnicowane. Miłe... Marianna Ewka - opinia (1) Wreszcie jem zdrowo i regularnie. Nowe menu, chyba związane ze zmianą... Ewka Marzena - opinia (1) Ilość świeżych warzyw i owoców jest naprawdę niezła, doceniam uzdrowienie i... Marzena Leon - opinia (1) Ciekawe i bardzo różnorodne menu. Nie ma nudy, czego się początkowo... Leon Inga - opinia (1) Powiem szczerze, że początkowo byłam nastawiona sceptycznie, ale jak zmienił... Inga Ernest - opinia (1) Z tymi pudełkami jem smacznie i chudnę. Dieta wege + ryba 1500 kcal to dla... Ernest KKK - opinia (1) Wszystko najgorsze. Brak słów. Omijajcie szerokim łukiem. KKK Maciek - opinia (1) Jestem na tym cateringu już 3 miesiące. Od tego czasu udało mi się schudnąć... Maciek Monika - opinia (1) Chętnie będę z Wami dłużej. Podoba mi się to, ile jest świeżych warzyw i... Monika Rita - opinia (1) Lubię i poleciłam znajomym. Przetestowałam przeróżne kateringi dostępne na... Rita Karolina - opinia (1) Mój ulubiony catering, jestem z nimi pół roku i na pewno nie zrezygnuję.... Karolina