Aż chce się więcej ćwiczyć, DOKTORKU!!! (1) Byłam zła na cały świat, kiedy nie mogłam doprowadzić swojego ciała do figury... Mtylda Chłopaki są naprawdę genialni!!! (1) Na spotkaniu konsultacyjnym Łukasz przeprowadził wywiad i to mi się... JOANNA Kuba,jestes wspaniały. Dzieki !!!!! (1) Dzieki treningom pod fachowym okiem Kuby,poprawilam wszystkie mozliwe... Klara
Niesamowicie nakręcające!!!!!!!! (2) Dla mnie wszelkiego rodzaju aktywnośc fizyczna zawsze kojarzyła się,a także w... Kornelka ZMIANY, ZMIANY, ZMIANY !!! :) (1) Na początku będę pisać w czasie przeszłym :). Byłam otyła, nie miałam... Tamara Polubiłem wycisk !!!!!!!!! (1) Niezdecydowanym i zastanawiającym się nad taką formą treningu mówię krótko-... Paweł Aleksandra - opinia (1) Dwie rzeczy chciałam tak naprawdę podkreślić. Po pierwsze - nie wiem do tej... Aleksandra Polecam każdemu! (1) Wysiłek fizyczny zawsze mnie pociągał. Uważałam, że to jest po prostu fajne.... Asia Sluszna decyzja!!!!!! (1) Pracuję jako księgowa,więc przed komputerem i papierami potrafię przesiedzieć... Krystyna 1,5 godziny tylko dla mnie (1) 3-4 treningi w tygodniu po 1,5 godziny z Kuba to czasami za malo. To... Mirka Szacunek Kuba!!!!! (1) Szacunek dla trenera Jakuba Przedpelskiego. Czlowiek z pasja,ktora potrafi... Jarek Kolosalna zmiana na lepsze (1) Decyzja o podjęciu współpracy z trenerem personalnym zajęła mi niemało czsu.... Gonia Kazdy bedzie zadowolony (1) Pod opieką trenera osobistego Kuby ćwiczę już 13 miesięcy. Jest trenerem... Artur Jacek K. - opinia (1) JESTEM BARDZO ZAJĘTA OSOBĄ I BARDZO CIĘŻKO BYŁO MI ZACZĄĆ. W DODATKU JUŻ OD... Jacek K. Schudłam już 17 kilogramów !!!!!!! (1) Witam. Wszystko co można napisać o Kubie zrobili moi poprzednicy. Trafiłam do... Gryczka Lepiej przekonać się osobiście (1) Znam obu Panów 1,5 roku. Przekonuję się z treningu na trening, że mogę coraz... Gosiek B. Zdecydowanie godne polecenia!!!! (1) Już pierwsza rozmowa telefoniczna (trwała prawie 30 minut :) uzmysłowiła mi,... Elwira Polecam (1) Podziękowania dla Kuby za kilkumiesięczną współpracę,a przede wszystkim za... Magdalena F Dzięki trenerze Kuba - Robert (1) Witam, z trenerem osobistym Kubą spędziłem na ciężkiej pracy w siłowni około... Robert 100% Satysfakcji (1) Wszystko sie tutaj zgadza. Super trenerzy, Kuba i Lukasz. Super atmosfera i... Kaska