Dorota - ocena (1) Polecam serdecznie FitnessFitback oraz realizowany przez tę firmę projekt XL... Dorota Bożena - ocena (1) Dzisiaj zakończył się świetny projekt XL-szczupłe ciało pełne zdrowia... Bożena Bogdan Suchacz - ocena (1) Dwóch wyjątkowych trenerów, którzy w pełnym znaczeniu tego słowa zmieniają... Bogdan Suchacz
Aga - ocena (1) Projekt XL Minus jest super, a trenerzy Magda i Łukasz są najlepsi!!! Gorąco... Aga Monika Pawłowicz - ocena (1) Trenerzy z niesamowitą energią i pasją! Magda i Łukasz potrafi zmotywować do... Monika Pawłowicz FitnessFitback dr Łukasz Płóciennik, projekt XL minus zdrowe cialo - ocena (1) Pelne wsparcie , zaangazowanie, empatia, profesjonalizm! Magda, Łukasz,... FitnessFitback dr Łukasz Płócien aprzemo1 - ocena (1) Super trenerzy którzy prowadzą zajęcia z pasją. Poprostu genialni ludzie... aprzemo1 Alicja - ocena (1) Magda i Łukasz są trenerami jedyni w swoim rodzaju, niepowtarzalnymi. Ich... Alicja Beata Orzeszek - ocena (1) Jestem pod wielkim wrażeniem jako uczestnik programu XL minus, jaki klimat... Beata Orzeszek dominika - ocena (1) Dali motywację do wykoniwywania ćwiczeń . dominika Tomek S. - ocena (1) Genialne podejście do ludzi. Ogromna wiedza i doświadczenie. Bez wahania... Tomek S. Karcia - ocena (1) Przeczytałam wszystkie opinie i podpisuję się pod każdą!! Profesjonalizm w... Karcia Baśka - ocena (1) Duża wiedza, profesjonalne podejście, kreatywność, zaangażowanie, empatia,... Baśka Kuba - ocena (1) Rozpoczęcie treningów z FF to jedna z lepszych decyzji jakie mogłem podjąć.... Kuba Michał - ocena (1) Z całego serca polecam FitnessFitback. Dr Łukasz i Magda to wspaniałe osoby z... Michał Milena - ocena (1) Treningi z FF to strzał w dziesiątkę! Pełen profesjonalizm połączony z mega... Milena Beata - ocena (1) Z Magdą i Łukaszem ćwiczę już ponad 6 lat i śmiało mogę powiedzieć, że to oni... Beata Dawid - ocena (1) Wybitni fachowcy z ogromnym doświadczeniem. Zdecydowanie polecam każdemu... Dawid Miła-Małgorzata Milewska - ocena (1) Profesjonalne podejście, świetna motywacja i atmosfera wesoło, ale w pocie... Miła-Małgorzata Milewska Magienka - ocena (1) Profesjonaliści zestawy ćwiczeń dostosowane do możliwości i wydolności... Magienka