Kasia - ocena (1) Miałam przyjemność być uczestnikiem Projektu XL minus FitnessFitback pod... Kasia Beata - ocena (1) Super profesjonalni trenerzy z indywidualnym podejściem do swoich... Beata Łukasz - ocena (1) Z Fitness Fitback trenuję od 5 lat. W tym czasie korzystałem z różnych form... Łukasz
Mariusz - ocena (1) Polecam Projekt XL minus, którego pomysłodawcą, organizatorem i wykonawcą... Mariusz Kamayg - ocena (1) Projekt XL minus pod opieką trenera Łukasza, trenerki Magdy, trenera Filipa i... Kamayg Marcin - ocena (1) Profesjonaliści!!! Wykształceni specjaliści z ogromną wiedzą i... Marcin Lusi - ocena (1) Polecam z całego serca . Fachowcy w swojej dziedzinie. Dbałość o zdrowe ciało... Lusi Karolek - ocena (1) Pełen profesjonalizm, indywidualne podejście i domowa atmosfera!!! Karolek Wojtek F. - ocena (1) Po poważnym złamaniu przedramienia poszukiwałem Trenera, który umiejętnie... Wojtek F. Mirek - ocena (1) Eksperyment obozu stacjonarnego powiódł się świetnie. Dzięki wspaniałej... Mirek Sylwia - ocena (1) Zajęcia z Trenerką Magdą, to przyjemność i bezpieczeństwo. Ćwiczenia zawsze... Sylwia Krzysiek - ocena (1) Jestem bardzo zadowolony ze współpracy z FitnessFitback. Profesjonalne... Krzysiek Karolina - ocena (1) Łukasz jest bezkonkurencyjny! To pawdziwy ekspert w swojej dziedzinie.... Karolina Aga - opinia (1) Przygodę z FitnessFitback rozpoczęłam na początku tego roku. Od początku... Aga Kasia i Piotr - opinia (1) W kilku słowach profesjonalizm, kompetencja i każdorazowe 100% zaangażowanie... Kasia i Piotr Michał - opinia (1) Serdecznie polecam zajęcia z Panem Łukaszem. Treningi są niezwykle... Michał Paweł - opinia (1) pełen profesjonalizm, bardzo fajne zajęcia Paweł Michał - opinia (1) Zmęczyć się z tymi ludźmi to sama przyjemność! Michał Beata - opinia (1) Wyjątkowo zespół profesjonalistów z ogromnym doświadczeniem praktycznym i... Beata Kuba - opinia (1) Z Łukaszem ćwiczę już wiele lat i muszę przyznać, że żaden trening nie będzie... Kuba