Wiki (studentka I roku) - opinia (1) Magda pomogła mi dostać się na AWF. Wszystkie egzaminy sprawnościowe zdałam z... Wiki (studentka I roku) Justyna - opinia (1) W mojej przygodzie z fitnessem miałam szczęście spotkać na swej drodze Magdę... Justyna Ula - opinia (1) To pierwsze w życiu treningi na które chodzę z przyjemnością! A próbowałam... Ula
Piotr - opinia (1) Od kilkunastu lat borykałem się z bólem pleców w odcinku krzyżowym. Raz... Piotr Aniak - opinia (1) Pełen profesjonalizm. Mega wiedza, super podejście. Polecam Aniak Wojtek - opinia (1) Pełen profesjonalizm. Indywidualne podejście. Super wyniki. Wojtek Krzysiek - opinia (1) Profesjonalizm w każdym calu, dzięki. Krzysiek Kasia - opinia (1) Pełen profesjonalizm i troska o klienta. Kasia ODW - opinia (1) Miła atmosfera, profesjonalne podejście. Polecam ODW Tomek - opinia (1) Łukasz pomógł mi wrócić do dawnej formy, cieszę się, że zdecydowałem się... Tomek Karolina - opinia (1) Indywidualne podejście do każdego, super treningi, bardzo przemyślane.... Karolina Wojtek - opinia (1) Do FitnessFitback trafiłem po kontuzji kolana. Profesjonaliści, zostanę z... Wojtek Marta - opinia (1) Długo zastanawiałam się jak powinna wyglądać ta recenzja, ponieważ Łukasz... Marta Tomasz - opinia (1) Jestem po bardzo skomplikowanej operacji chirurgicznej. Bardzo długo szukałem... Tomasz Barbara - opinia (1) Niewiarygodna pomoc w bezpiecznym rozwoju fizycznym. Pewien profesjonalizm,... Barbara Dorota - opinia (1) Zacną rzeczą jest uczyć się, lecz jeszcze zacniejszą nauczać. M.Twain. W... Dorota Tomek - opinia (1) Mam 38 lat i pracuję w dużej firmie. Dość często obowiązki zawodowe bardzo... Tomek Kasia - opinia (1) Bardzo dobre wyposarzenie, super atmosfera i obsługa Kasia Adriana - opinia (1) Barierę aktywności fizycznej w czasie pandemii, przełamywałam samodzielnie... Adriana Karolek - opinia (1) Pełen profesjonalizm!!! Duża troska o wyniki i zdrowie podopiecznych!!! Karolek