Karolina - opinia (1) Indywidualne podejście do każdego, super treningi, bardzo przemyślane.... Karolina Wojtek - opinia (1) Do FitnessFitback trafiłem po kontuzji kolana. Profesjonaliści, zostanę z... Wojtek Marta - opinia (1) Długo zastanawiałam się jak powinna wyglądać ta recenzja, ponieważ Łukasz... Marta
Tomasz - opinia (1) Jestem po bardzo skomplikowanej operacji chirurgicznej. Bardzo długo szukałem... Tomasz Barbara - opinia (1) Niewiarygodna pomoc w bezpiecznym rozwoju fizycznym. Pewien profesjonalizm,... Barbara Dorota - opinia (1) Zacną rzeczą jest uczyć się, lecz jeszcze zacniejszą nauczać. M.Twain. W... Dorota Tomek - opinia (1) Mam 38 lat i pracuję w dużej firmie. Dość często obowiązki zawodowe bardzo... Tomek Kasia - opinia (1) Bardzo dobre wyposarzenie, super atmosfera i obsługa Kasia Adriana - opinia (1) Barierę aktywności fizycznej w czasie pandemii, przełamywałam samodzielnie... Adriana Karolek - opinia (1) Pełen profesjonalizm!!! Duża troska o wyniki i zdrowie podopiecznych!!! Karolek Grażyna - opinia (1) Firma solidna, pełen profesjonalizm, wspaniali trenerzy: Łukasz i Magda!!! Grażyna Ola - opinia (1) na ból najlepsze ćwiczenia, na depresję idealne zmęczenie To była końcówka... Ola Darek - opinia (1) aktywność fizyczna w szczegółach!!! Do FitnessFitback trafiłem po ukończeniu... Darek Agnieszka - opinia (1) Jeśli chcesz zmienić swoje życie, pozbyć się zbędnej tkanki tłuszczowej,... Agnieszka Marek - opinia (1) Nie tylko liczą się stracone kilogramy. Odkąd skończyłem studia i zacząłem... Marek Sebastian - opinia (1) Profesjonalizm, pasja i indywidualne podejście do każdego treningu sprawia,... Sebastian Krzysztof Kurpiewski - opinia (1) Na zajęcia z FitnessFitback uczęszczam od czerwca 2019. Wcześniej przez 3... Krzysztof Kurpiewski Tereska - opinia (1) Magda i Łukasz to trenerzy profesjonaliści dla wszystkich i w każdym wieku... Tereska Pełen profesjonalizm i indywidualne podejście (2) Spędziłem z Magda i Łukaszem 3 miesiące. Wynik zdecydowanie powyżej... Krystian Olek - opinia (1) Profesjonalne i odpowiedzialne podejście. Olek