Trening z Magdą Płóciennik (1) Bardzo profesjonalne podejście Magda Płóciennik niesamowita osoba pełna pasji... Joanna Weselak POLECAM !!! (1) Pełen profesjonalizm w rewelacyjnej atmosferze. Wielkie zaangażowanie... Karol pełen profesjonalizm (1) Pełen profesjonalizm. Polecam! Marta
Magda ❤Łukasz Wspaniali trenerzy (1) Magda i Łukasz to wspaniały duet. Bardzo dobrze dobierają trening pod... Monika Atena Rewelacja Ekstrafan ladies (1) FitnesFitback Magda i Łukasz rewelacja , profesjonaliści na 1000% :-).... Emka Rzeźnia z pasją, czyli dla każdego coś miłego (1) Jeśli lubisz wylewać z siebie siódme poty i marzysz o tym, aby z treningu... EkstraFanka perfekto (1) co tu dużo pisać, perfekcja na najwyższym poziomie Sylvia po prostu " NAJLEPSZA" (1) Bez dwóch zdań....... MAGDA jest perfekcyjna w tym co robi , wymagająca :) ,... SYLWIA M Ekstra Fan Ladies (1) Bardzo profesjonalne i do tego indywidualne podejście. Ladies Polecam (1) Pełna profeska. Nie ma ściemy, nie ma lipy. Jest wycisk, jest pot ale są też... Fruzia NAJLEPSZY Duet Trenerów (1) Jestem po pierwszej edycji Ekstra Fan Lejdis i to jak Magda z Łukaszem nami... Gusia Krzysztof B. 55+ (1) Absolwent IV Edycji Ekstra Fan. Nie wierzyłem że dotrwam do końca, ale przy... Krzysztof B wystawiam najwyższe noty !!! (1) Właśnie ukończyłem 4tą edycję Ekstra FAN prowadzoną przez Magdę i Łukasza z... Paweł Super sprawa (1) Profesjonaliści super podejście do tego co robią indywidualne zaangażowanie... Krzysztof Rewelacja (1) Pod skrzydła Magdy i Łukasza trafiłem na początku września, początki były... LeszekM Fitback (1) Dają niezły wycisk, ale za to są wyniki :) Dzej Mega profesjonaliści (1) Witam, jestem pod okiem Magdy od 12 tygodni, to co osiągnąłem przez ten okres... Wojtek Super trenerska para!!! (1) Łukasz i Magda to super trenerska para, którą zdecydowanie polecam. Trenuję z... DD Fantastycznie (1) Fantastyczni ludzie prowadzący zajęcia, posiadający ogromną wiedzę o tym jak... Tomasz T Najlepszy, najbardziej dopasowany trening pod potrzeby uczestnika (1) Do grupy Magdy trafiłam przypadkiem. I mimo że nigdy nie byłam typem... Monika