Rewelacja (1) Uwielbiam zajęcia z Magdą. Przesympatyczna osoba, pełna energii, cudownie... Marysia Polecam (1) Magdę i Łukasza poznałem w programie Ekstra Fan. W jego trakcie były różne... Michał Pełen profesjonalizm (1) Zajęcia prowadzone przez trenerów tej firmy były bardzo dobrze i ciekawie... Kazimierz
Są dobrzy :) (1) Są nawet bardzo dobrzy! Trenerów Magdę i Łukasza poznałem podczas programu... Andrzej POLECAM (1) Zdecydowanie polecam usługi Magdy i Łukasza. Zalety tego team-u to : dbałość... Piotr J Karol - opinia (1) Po kilku miesiącach treningów z ekipą "FitnessFitback" mogę z czystym... Karol SUPER (1) Witam, Jestem uczestnikiem Programu Ekstra FUN. W Programie mieliśmy zajęcia... Rafał Super aktywność (1) Można aktywnie spędzić czas pod fachowym okiem. Dążyć do założonych celów... Jarek Elastyczność i fachowość (1) Umiejętność motywowania, różnorodność form treningu - dostosowywana... dareq Nie ma lepszych!!! (1) Pełen profesjonalizm, świetne podejście do "pacjenta"; bardzo... Daniel Extra! (1) Uczestniczyłem w programie ExtraFAN, w którym Magda była naszą główną... Olo von B. Opinie (1) Sam prowadzę firmę i jest kilka miejsc w których moi klienci mogą wpisywać... Sławek K. Fitback (1) Trenerzy Magda i Łukasz to gwarancja profesjonalnego wycisku fizycznego,... es-em Małymi krokami.. (1) Od kilku lat walczyłam z nowotworem. Moje życie zostało wywrócone do góry... Barbara Znalazłam Profesjonalistów (1) Aktywność fizyczną zaczęłam późno. W sumie po tym, jak eksplodowała cała ta... Anna Doskonały wybór (1) Magdę poznałam na siłowni. Początkowo obserwowałam w jak ciekawy i atrakcyjny... Justyna ZAINTERESOWAŁ MNIE PROFESJONALIZM (1) Obiecałem sobie, że po tych wakacjach wrócę do sportu, ale w wieku 45 lat... Darek Cwiczcie z Łukaszem (1) Po 11 miesiacach ćwiczen z trenerem Łukaszem polubiłam wysiłek poniewaz... Hania Bardzo polecam Magde (1) Magda jest tak ciepłą i miłą osobą że nie da się jej nie polubić. Jednak... Karolina Dzięki Magda (1) Próbowałam sama „zabrać się za siebie”. Kilkanaście razy mówiłam... Grażyna