Extra! (1) Uczestniczyłem w programie ExtraFAN, w którym Magda była naszą główną... Olo von B. Opinie (1) Sam prowadzę firmę i jest kilka miejsc w których moi klienci mogą wpisywać... Sławek K. Fitback (1) Trenerzy Magda i Łukasz to gwarancja profesjonalnego wycisku fizycznego,... es-em
Małymi krokami.. (1) Od kilku lat walczyłam z nowotworem. Moje życie zostało wywrócone do góry... Barbara Znalazłam Profesjonalistów (1) Aktywność fizyczną zaczęłam późno. W sumie po tym, jak eksplodowała cała ta... Anna Doskonały wybór (1) Magdę poznałam na siłowni. Początkowo obserwowałam w jak ciekawy i atrakcyjny... Justyna ZAINTERESOWAŁ MNIE PROFESJONALIZM (1) Obiecałem sobie, że po tych wakacjach wrócę do sportu, ale w wieku 45 lat... Darek Cwiczcie z Łukaszem (1) Po 11 miesiacach ćwiczen z trenerem Łukaszem polubiłam wysiłek poniewaz... Hania Bardzo polecam Magde (1) Magda jest tak ciepłą i miłą osobą że nie da się jej nie polubić. Jednak... Karolina Dzięki Magda (1) Próbowałam sama „zabrać się za siebie”. Kilkanaście razy mówiłam... Grażyna POLECAM !! :-)) (1) Dzięki Magdzie powraca mi moja pasja, jaka jest sport! :) codziennie mam... Marlena Trening (1) Trening przeprowadzony w bardzo profesjonalny sposób trener ma duzą wiedze na... Paweł Mistrzostwo -polecam treningi z Magdą (1) Swoją przygodę z systematycznym treningiem rozpoczęłam 4 miesiące temu.... Joanna PROFESJONALNIE I SKUTECZNIE (1) Mam 42 lata, dyskopatię, hashimoto i otyłość. Problemy pojawiły się 4 lata... Łucja Precyzyjnie, konkretnie i dla mnie!!! (1) Zdecydowałam się dodać opinię już po kilku treningach bo nigdy nie miałam... Milena TOTAL WOW! (1) First of all I must confess I have never been so thankful to anybody in the... Dorothy Rewelacja (1) Dzięki trenerowi Kubie Przedpełskiemu wracam do dawnej formy i kondycji. Po... Barbara Pozytywna energia... (1) Od 1,5 roku mam przyjemność pracować z Kubą Przedpełskim, jest... Dżasta POLECAM! (1) Jestem pracującą studentką, która postanowiła zdawać do Policji. Moja... IZa Naprawdę warto (1) Najpierw o plecach. Pracuje w banku i chronicznie boli mnie krzyż. Byłem na... Marcin