Mozna i naprawde warto (1) Moje trenowanie to pasmo upadkow i wzlotow. Upadkow spowodowanych prsede... Andrzej Tego szukałem!!!!!! (1) Jestem facetem po 30-tce,a moja kondycja jeszcze kilka miesięcy temu... Jurek REWELACJA!!! (1) Miało być tylko paro tygodniowe przygotowanie do nart. Było ponad pół roku... Basia
Zmiana o 180 stopni (1) Pracuje na stanowisku kierowniczym,niekiedy po 10-12 godzin dziennie.... Marcin Sz. Warto było trochę poczekać (1) Na miejsce u trenera Kuby,musiałam poczekać prawie 1,5 miesiąca. Nie miał... MARIA Nieprawdopodobne efekty!!!!!! Dziekiuje Kuba!!!!!! (2) Napisze krótko. Trener Kuba to geniusz w tym w fachu. Ważyłem 124 kg i... Mariusz Nie ma lepszego trenera niż Kuba!!! (1) Zasiadłam do napisania tej opinii i mnie zablokowało, ponieważ mam tyle... Alutka Świetny trener,silna wola oraz zaangażowanie to droga to sukcesu (1) Kilka dni temu skończyła się moja półroczna przygoda z Optimal Trener.... Klaudiusz Jestem zachwycony!!!!! (1) Nigdy nie należałem do osób wysportowanych, mało tego nawet najmniejszy... Adam To jest to czego szukałam!!!!! (1) Trenuję z Kubą od połowy lipca. O efektach nie będę się rozpisywała bo... Kasia Pomoc na najwyższym poziomie (1) Zawsze,przynajmniej tak mi się wydawało byłem wysportowanym facetem. Jednak... Paweł E. bardzo fajny program ćwiczeń (1) Trener Kuba ma świetny program, za każdym razem są inne ćwiczenia, mocno się... Aga POLECAM WSZYSTKIM,KTORZY CHCA SCHUDNĄĆ (1) Zajęcia u Łukasza rozpoczęłam kilka miesięcy temu. Moim celem była poprawa... Arleta Jest świetnie!! (1) Mimo,że kosztowało mnie to niesamowicie dużo silnej woli to przełamałem się i... Marek D. Polecam!!!!!!!!! (1) Dobrze,że jesteście Trenerzy. Dzięki wielkie za pomoc Łukaszowi i Kubie.... Rysiek Zaufanie!!!! (1) Przeczytałam wszystkie opinie i zgadzam się z nimi w 100%. Trener Kuba to... Jadwiga Wielkie pozytywne zaskoczenie!!!! (1) Przyznam się,że nie do końca byłam przekonana do prywatnego trenera. Namówiła... Krystyna R. Super sprawa (1) Do trenera Kuby trafiłam z portalu trójmiasto właśnie. Zawsze chciałam... Ola REWELACJA (1) Polecam w 100%. Treningi indywidualne dopasowane do potrzeb i możliwości.... Karolina SUPER!!! SUPER!!!! SUPER!!!! (1) Moje noworoczne postanowienie właśnie się spełniło. Na początku roku ważyłam... Jola