Grażyna - opinia (1) Firma solidna, pełen profesjonalizm, wspaniali trenerzy: Łukasz i Magda!!! Grażyna Ola - opinia (1) na ból najlepsze ćwiczenia, na depresję idealne zmęczenie To była końcówka... Ola Darek - opinia (1) aktywność fizyczna w szczegółach!!! Do FitnessFitback trafiłem po ukończeniu... Darek
Agnieszka - opinia (1) Jeśli chcesz zmienić swoje życie, pozbyć się zbędnej tkanki tłuszczowej,... Agnieszka Marek - opinia (1) Nie tylko liczą się stracone kilogramy. Odkąd skończyłem studia i zacząłem... Marek Sebastian - opinia (1) Profesjonalizm, pasja i indywidualne podejście do każdego treningu sprawia,... Sebastian Krzysztof Kurpiewski - opinia (1) Na zajęcia z FitnessFitback uczęszczam od czerwca 2019. Wcześniej przez 3... Krzysztof Kurpiewski Tereska - opinia (1) Magda i Łukasz to trenerzy profesjonaliści dla wszystkich i w każdym wieku... Tereska Pełen profesjonalizm i indywidualne podejście (2) Spędziłem z Magda i Łukaszem 3 miesiące. Wynik zdecydowanie powyżej... Krystian Olek - opinia (1) Profesjonalne i odpowiedzialne podejście. Olek Gorąco polecam! (1) Bardzo profesjonalni i opiekuńczy trenerzy. Potrafią zmotywować każdego do... Magda i Ola Treningi, obóz sportowy z uśmiechem na twarzy :) (1) Profesjonalna para trenerów: Magda i Łukasz. Zaczęłam trenować od wyjazdu na... Kasia K. Polecam (1) Super sprawa program Ekstra Fan Ladies. Trenerzy, którzy nas prowadzili -... Marzena Bardzo polecam :) (1) Przefantastyczne zajęcia z indywidualnym podejściem. Bardzo dobrze dobrane do... Karolina Pełen profesjonalizm (1) Trenerzy z wielkim poczuciem humoru i z wielkim doświadczeniem w prowadzeniu... Magda Sz. Profesjonalizm. (1) Super podejście do treningu, pełen wycisk ale z uśmiechem na twarzy. Człowiek... Wiola Wspaniały czas (1) Extra Fan Ladies to był wspaniały czas dzięki świetnej opiece trenerów.... Gabriela Profesjonalizm i życzliwość. (1) Magda i Łukasz to profesjonaliści, którzy mają nie tylko ciekawą ofertę dla... Joanna trener osobisty (1) Profesjonalizm humor i ściągnięcie cugli to wszystko co powinień mieć trener... ANNA Trening skrojony na miarę (1) Wyjątkowe podejście do każdego. Masz kontuzję , żaden problem . Magda i... Sylwia