Polecam! (1) Świetny gabinet kosmetyczny, profesjonalne produkty, szybkie terminy wizyt. Agata Wiktoria - opinia (1) Najlepszy salon do jakiego trafiłam, piękny wystrój i bardzo kompetentna i... Wiktoria Specjalistka w swojej dziedzinie! (1) Od lat trafiałam do różnych salonów fryzjerskich, aż trafiłam na Magdę. Nie... Olivia Oliv
Zdecydowana 10 :) (1) Bardzo gorąco polecam Aleksandrę :) Pełen profesjonalizm! Super atmosfera i... Patrycja Adriana - opinia (1) Fryzura na wesele pięknie wykonana, trzymała się całą noc! Adriana Masakra (1) Salon to jedna wielka pomyłka. Fryzjerka nieprzyjmna a kosmeryczka miła...... Anonimowy Jestem rozczarowana (1) Fryzura kiepska i wykonanie też. Brak kreatywności u fryzjerki. Fryzura po... Megi Milena - opinia (1) Profesjonalna, miła a zarazem profesjonalizm Pani Ani zyskuje na jakości... Milena Polecam (1) Korzystam i polecam .sympatycznie miło i tanio Dominik Dorota - opinia (2) Pani Natalia bardzo miła, ale niestety wyszłam niezadowolona. Cena bardzo... Dorota Prostowanie kreatynowe (1) Witam i polecam serdecznie. Moje włosy po zabiegu są odzywione ,miękkie,nie... Daria Jestem bardzo zadowolona (1) Zdecydowanie najlepszy salon w Gdańsku. Byłam na koloryzacji i strzyżeniu i... Marta Sabina - opinia (1) Moje włosy po zabiegu u P Basi są miękkie i pięknie się układają , ja i moja... Sabina Serdecznie polecam (1) Miło profesjonalnie jednym słowem idealnie ! :-) zostanę stałą klientką tego... Malwina Polecam wszystkim (1) Super obsługa, zawsze najnowsze trendy proponują panie fryzjerki. Wspaniała... Barbara Nanoplastia (1) Bardzo polecam, wcześniej robiłam w innym salonie prostowanie keratynowe i... Malwina Rewelacja (1) Bylam dzis u Pani Natali I jestem zachwycona.Kolor ktory mi zrobila jest... Weronika Dobry fryzjer (1) Szczerze polecam. Usługa wykonana fachowo. Halina Cena niewspółmierna do efektu (1) Panie bardzo miłe,natomiast cena prawie 300 zł za zniewelowanie odrostu i... Karo Dziękujemy (1) Synek na początku jak zobaczył salon fryzjerski wpadł w lekka histerię. Pani... Michal