Polecam serdecznie! (1) Do Pani Magdy uczęszczam od lat i nie mogę się doczekać kiedy tam wrócę, bo... Magda K Rewelacja (1) Są najlepsi w okolicy! Ceny przystępne, obsługa miła i wesoła. Na pewno tam... Leokadia Najlepszy Barbershop w 3city (1) Mistrzowskie cięcie włosów, ekipa Sebastiana jest najlepsza! Gorąco polecam! :) WF
brak rzetelności (1) Umówiłam się na keratynowe prostowanie włosów, mam włosy sięgające brody , we... Sandra Przerost formy nad treścią nie warto! (1) Przerost tego punktu fryzjerskiego bo z atelier i salonem ma niewiele... Nfx Pani fryzjerka (1) Wszystko fajnie, gdyby nie zachowanie Pani fryzjerki. Ja rozumiem, że każdy... xyz Tadeusz - opinia (1) Bardzo rzeczowa i wyczerpująca informacja o realizowanych usługach; pomocne... Tadeusz Jestem bardzo zadowolona :) (1) Basia to przecudowna i mega sympatyczna kobieta z wielkim sercem , z którą... Patrycja Iza - opinia (1) Bardzo się cieszę, że trafiłam do salonu Pani Magdy i Pani Justyny - obydwie... Iza 3/4 włosów do sciecia (1) 2 razy nakładany rozjasniacz, farba i toner, włosy to siano i guma Xxx Jestem bardzo zadowolona (1) Byłam u Natalii na farbowaniu (dwa kolory) i strzyżeniu. Natalia jest... Zosia Polecam gorąco !! (1) Wszystko na najwyższym poziomie! Strzyżenie, koloryzacja, atmosfera Marika Agata - opinia (1) Z całego serca polecam usługi Basi! Pełen profesjonalizm. Z pewnością... Agata Cennik (1) Od lat korzystam. Jestem bardzo zadowolona. ALE - Przez lata, co dwa... Mariola najlepszy masaż w Trójmieście! (1) Z czystym sumieniem wystawiam "szóstkę", ponieważ od kilku lat jestem stałą... Dorota Dolce Vita Salon (1) Świetne miejsce! Przemiła obsługa, zawsze chętnie doradzą - jestem bardzo... Amelia Dla tych którzy stracili wiarę we fryzjerów ;) (1) Najlepsza. Z pomysłem, zrozumieniem potrzeb klientki, naturalnym efektem i... Justyna Daga - opinia (1) Wspaniała atmosfera, kolor bardzo dobrze dobrany. Zdecydowanie polecam :) Daga Emejzing (1) Chodzę do Jarka od października 2018 r. Lepiej trafić nie mogłam. Z... Natalia Nanoplastia (1) Robiłam u Basi pierwszy raz Nanoplastię. Minął już tydzień więc mogę... Justyna