nigdy więcej (1) Krzywo ścięte włosy, grzywka poszarpana, nierówno pofarbowane. Poszłam na... Anna Kasia - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z usług fryzjerskich. Korzystałam już kilkukrotnie i... Kasia Ola - opinia (1) Z czystym sumieniem polecam usługi Pani Basi :) Trafiłam do profesjonalistki,... Ola
Opinia (2) Bardzo dobry salon. Szczerze polecam! Karolina ela - opinia (1) mega drogo!!! Za podcięcie włosów 12 letniego dziecka zapłaciłam 90 zł!!! ela Polecam (1) Pani, która mnie obsługiwała zdecydowanie wiedziała co robi. Odradziła mi... mK Najlepszy fryzjer! (1) Uratowali moje zniszczone włosy po nieudanej wizycie farbowania u innego... Marcelina Emilia - opinia (1) Jestem bardzo niezadowolona z wizyty w tym miejscu. Umówiłam się na manicure... Emilia Ola - opinia (1) Pomimo przeprowadzki nadal wracam! :) Czy chodzi o strzyżenie, malowanie,... Ola Polecam ! (1) Bardzo miła i profesjonalna obsługa. Pani Honorata świetnie rozumie zawsze o... Magda Zadowolona (1) Polecam. Profesjonalizm, profesjonalizm, profesjonalizm. Natalia Natalia - opinia (1) Bardzo miła pani, która profesjonalnie podchodzi do tematu. Z mojej masakry... Natalia Naj super bezapelacyjnie (1) Jesteście niezmiennie najlepsze w Polsce a dla mnie ... na całym świecie... Krysia Mazur Super (1) Najlepszy fryzjer w Gdyni! Chodzę od kilku lat do Pani Jany i nigdy nie... Marcin Póki co fryzura próbna :) (1) Po próbnej fryzurze na Mój Wielki Dzień czuję się spokojna, że będzie... Monika Bez pojęcia o normalnym strzyżeniu mężczyzny (1) Dopiero w domu zobaczyłem, jakie mam schody z tyłu głowy, widoczne w... Marian dramat!!! (1) jechałam na wesele i zapisałam się ponownie do tego salonu na odrost i... monika róża Pani Magda :) (1) Z usług salonu korzystam od kilku lat. Wcześniej chodziłam do Kacpra, a po... ania Salon na 6 z plusem... (1) Najlepszy salon fryzjerski w całym Gdańsku!!! Nie oddałabym moich włosów w... Katarzyna Polecam. (1) Jestem po pierwszej wizycie - strzyżenie u Pani Kasi. Bardzo polecam - nigdy... Milena