GDprawko Szkoła Jazdy

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Bulońska 16/4

TRAFNY WYBÓR!!! (1) GD prawko to trafny wybór. Zajęcia teoretyczne prowadzone rzetelnie, ciekawie... Lilly Zdałam za pierwszym razem. (1) Przy wyborze szkoły nauki jazdy kierowałam się opiniami na Trojmieście i nie... Marta Wybór GDprawko to strzał w dziesiątkę! (1) Bardzo dziękuję całemu GDprawko za bardzo dobre przygotowanie mnie do... Beata G.
Polecam (1) Cały egzamin zdany za pierwszym razem. Teoria była dobrze i zrozumiale... Michał Monika Lewandowska-Skrzek (BDG RLZ) - opinia (2) GDprawko poleciła mi współlokatorka, później okazało się, że jeszcze paru... Monika Lewandowska-Skrzek (BDG R ZDANE (1) Witam, O szkole GDprawko dowiedziałem się od koleżanki, która mi ją poleciła,... Kacper Polecam (1) Chciałbym podziękować całemu Gd prawko za pomoc w uzyskaniu prawa jazdy... Mateusz GDprawko (1) Kurs realizowany w trybie bardzo szybkim. Zrobienie całego kursu w 2... AnnaRz Polecam (1) Serdecznie polecam GDprawko i Pana Łukasza, który podszedł do nauki... Sandra GDPrawko - polecam! (1) Dzięki GDPrawko, a zwłaszcza instruktorowi Krzyśkowi egzamin teoretyczny... Robert Szkoła godna polecenia (1) W pełni zasłużone 6! Zarówno zajęcia teoretyczne, jak i praktyczne prowadzone... Szymon K opinia (1) Egzamin zdałem za pierwszym razem ,ogromnie dziękuje p. Mateuszowi... kamol Bardzo polecam. (1) Polecam ta szkole jazdy. Wszystko załatwiane na czas, bez stresu i przyjazna... Klaudia K. GDprawko (1) Polecam ,pełen profesjonalizm , super atmosfera zero stresu , po prostu... Monika NAJLEPSI!! (1) Bardzo polecam! zarówno nauka jazdy jak i przygotowanie do egzaminu na... Dominika Pełen profesjonalizm, polecam ! (1) Jestem bardzo zadowolony że wziąłem kurs w tej szkole jazdy. Miła, fajna... Patryk NAJLEPSI!!!!! (1) Gorąco polecam tą szkołę! Świetny poziom nauczania, ciekawe wykłady oraz... Agata Wybór jest oczywisty! (1) W GDprawko zajęcia z teorii prowadzone są w sposób rzeczowy. Kolejne tematy... Kasia J. suuuper! (1) Świetna szkoła,przystępne ceny,instruktorzy młodzi,przystojni i bardzo... Marta Polecam! (1) Miałam jazdy dodatkowe z Panem Łukaszem - pełny profesjonalizm, spokojny,... Beata