GDprawko Szkoła Jazdy

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Bulońska 16/4

Gosia - opinia (1) Serdecznie polecam tę szkołę jazdy wszystkim. Bardzo dobre rozplanowanie... Gosia GIT (1) Ta szkoła jazdy jest po prostu git. Instruktorzy nie mądrzą się, podstawowe... jayc Szczerze polecam (1) Polecam Gdprawko :D przed kursem większość ludzi myśli, że teoria będzie... była kursantka
Dziękuję!!! (1) Jeśli zapisałeś się do GDprawko i Twoim instruktorem został p. Łukasz... Aga Klejnowska Agnieszka L. - opinia (1) Polecam wszystkim ta szkole! Teoria zdana za pierwszym razem a praktyka za... Agnieszka L. Bardzo polecam GdPrawko (1) Na pierwsze zajęcia przyszedłem, nie mając styczności z autem z pozycji... rafalesQ Kursant (1) W dwóch zdaniach. Świetna obsługa na całym kursie od samego zapisu aż po... Kotek Super szkoła, polecam!:) (1) Bardzo ciekawe zajęcia z teorii, dużo ciekawych i przydatnych informacji,... Beata Górska Serdecznie polecam! (1) Wszystkim zainteresowanym zdecydowanie polecam szkołę GDprawko. Nie ma nic do... Oliwia Dziękuję i polecam! (1) Ośrodek godny polecenia. Panowie Adam oraz Paweł doskonale przygotowali mnie... Mariusz super (1) Szczerze polecam tę szkołę jazdy, szczególnie świetne wrażenie wywarł na mnie... Jan Polecam! (1) Teoria z panem Krzysztofem była poprowadzona w miłej i luźnej atmosferze, na... Magda polecam (1) Super atmosfera, dzieki teorii prowadzonej w ciekawy sposób przez Pawła i... :) Polecam! (1) Świetna szkoła! Wykłady prowadzone przez Krzyśka odbywały się w miłej i... Nowymistrzkierownicy Grupa Doświadczonych Profesjonalistów (1) Wybór padł na GDP - ocena 6.0 nie bierze się z powietrza. Mimo nastawienia... Tomek polecam;) (1) Gdybym miała jeszcze raz wybierać szkołę, na pewno znowu zdecydowałabym się... KingKong 6+ (1) Świetna szkoła. Wykłady prowadzone przez Adama i Pawła są ciekawe, prowadzone... Robert Polecam wszystkim :) (1) Zacznę od tego,że zbierałam się do zrobienia prawka bardzo długo, ale w końcu... Zuzka. Bardzo polecam! (1) W 100% profesjonalnie i rzeczowo. Polecam jazdy z Mateuszem-cierpliwy i... Arecki 6+ (1) Świetna szkoła! Teoria prowadzona była bardzo profesjonalnie i nie można się... Weronika