GDprawko Szkoła Jazdy

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Bulońska 16/4

Monika Lewandowska-Skrzek (BDG RLZ) - opinia (2) GDprawko poleciła mi współlokatorka, później okazało się, że jeszcze paru... Monika Lewandowska-Skrzek (BDG R ZDANE (1) Witam, O szkole GDprawko dowiedziałem się od koleżanki, która mi ją poleciła,... Kacper Polecam (1) Chciałbym podziękować całemu Gd prawko za pomoc w uzyskaniu prawa jazdy... Mateusz
GDprawko (1) Kurs realizowany w trybie bardzo szybkim. Zrobienie całego kursu w 2... AnnaRz Polecam (1) Serdecznie polecam GDprawko i Pana Łukasza, który podszedł do nauki... Sandra GDPrawko - polecam! (1) Dzięki GDPrawko, a zwłaszcza instruktorowi Krzyśkowi egzamin teoretyczny... Robert Szkoła godna polecenia (1) W pełni zasłużone 6! Zarówno zajęcia teoretyczne, jak i praktyczne prowadzone... Szymon K opinia (1) Egzamin zdałem za pierwszym razem ,ogromnie dziękuje p. Mateuszowi... kamol Bardzo polecam. (1) Polecam ta szkole jazdy. Wszystko załatwiane na czas, bez stresu i przyjazna... Klaudia K. GDprawko (1) Polecam ,pełen profesjonalizm , super atmosfera zero stresu , po prostu... Monika NAJLEPSI!! (1) Bardzo polecam! zarówno nauka jazdy jak i przygotowanie do egzaminu na... Dominika Pełen profesjonalizm, polecam ! (1) Jestem bardzo zadowolony że wziąłem kurs w tej szkole jazdy. Miła, fajna... Patryk NAJLEPSI!!!!! (1) Gorąco polecam tą szkołę! Świetny poziom nauczania, ciekawe wykłady oraz... Agata Wybór jest oczywisty! (1) W GDprawko zajęcia z teorii prowadzone są w sposób rzeczowy. Kolejne tematy... Kasia J. suuuper! (1) Świetna szkoła,przystępne ceny,instruktorzy młodzi,przystojni i bardzo... Marta Polecam! (1) Miałam jazdy dodatkowe z Panem Łukaszem - pełny profesjonalizm, spokojny,... Beata Bardzo polecam GDprawko! (1) Jeśli uważacie, że zdanie egzaminu (teoretycznego i praktycznego) za... Gosia Szkoła godna polecenia (1) Bardzo polecam GDprawko! Jeśli uważacie, że zdanie egzaminu (teoretycznego i... Gosia Polecam (1) Dzieki gd prawko nie mialem wiekszych problemow ze zdaniem egzaminu... Luczenzo Polecam (1) Gorąco polecam szkołę GDprawko za całokształt oraz instruktora Pana Łukasza... Dzony