GDprawko Szkoła Jazdy

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Bulońska 16/4

NR 1 W Trojmiescie !!! (1) Jestem zadowolony w 100 % pełen profesjonalizm polecam wszystkim. Wernicki Grzegorz Najlepsza szkoła jazdy !!!! (1) Polecam szkołę jazdy Gdprawko Szkoła prezentuje bardzo rzetelne i solidne... Marysia Weiher Bardzo dobra szkoła jazdy (1) Polecam wszystkim szkołę nauki jazdy GDPrawko. Zajęcia teoretyczne... Paweł
Fantastyczna szkoła!!! (1) Szczególnie polecam instruktora Łukasza Szałkowskiego, który jest bardzo... Ilona Skrzek OSK Idealne (1) GDprawko bez wątpienia jest najlepszym OSK w Gdańsku. Zajęcia z teorii są... Michał Super szkoła - szczerze polecam (1) Gdprawko to szkoła, gdzie wykłady odbywają się w sympatycznej atmosferze,... Kasia S. Polecam zdecydowanie! :) (1) Bardzo dobry OSK - nauka skuteczna, atmosfera sympatyczna, podejście do... Weronika Polecam !!! (1) Witam, pragnę polecić wszystkim GDprawko, a w szczególności instruktora Adama... A87 Polecam (1) Zdecydowałem się na kurs ekspresowy - część teoretyczną kursu ukończyłem w... Dorian Zdałem za pierwszym razem :D (1) Polecam wszystkim szkołę jazdy GDprawko. Kurs weekendowy szybko, jasno i... Kamil Skowroński Bardzo dobra szkoła jazdy (1) Po dłuższej przerwie w nauce w innym OSK trafiłem do GDprawko i zdałem... Sławek Myślisz, że nie poradzisz sobie z prowadzeniem samochodu? Oni Ci w tym pomogą! (1) Przygodę ze nauką jazdy rozpocząłem we wrześniu. GDprawko wybrałem z dwóch... Maciej J. Filip - opinia (1) Bardzo dobrze wspominam weekendowy kurs. Mimo skumulowania całej teorii w... Filip Super szkoła (1) Zdałem egzamin praktyczny i teoretycznym za pierwszym razem. Miałem... Mariusz POLECAM (1) Świetna szkoła jazdy, nauka w tej szkole to sama przyjemność:). Szczególnie... Wioletta Gdprawko Najlepsze Jest;) (1) Chciałabym w pierwszej kolejności podziękować swojemu instruktorowi Adamowi... anna szulist TRAFNY WYBÓR!!! (1) GD prawko to trafny wybór. Zajęcia teoretyczne prowadzone rzetelnie, ciekawie... Lilly Zdałam za pierwszym razem. (1) Przy wyborze szkoły nauki jazdy kierowałam się opiniami na Trojmieście i nie... Marta Wybór GDprawko to strzał w dziesiątkę! (1) Bardzo dziękuję całemu GDprawko za bardzo dobre przygotowanie mnie do... Beata G. Polecam (1) Cały egzamin zdany za pierwszym razem. Teoria była dobrze i zrozumiale... Michał