GDprawko Szkoła Jazdy

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Bulońska 16/4

polecam wszystkim! :) (1) bardzo polecam ta szkolę :) Nie sądziłam, że dam rade sie nauczyc jezdzic,... Patrycja Najlepszy wybór z możliwych! (1) Moja cała przygoda z GD Prawko przebiegła wręcz idealnie. Od początku do... Rafał Mielewski Akceptowalny wybór. (2) GDprawko dużymi plusami są spokojni ludzccy instruktorzy, miła atmosfera i... Anon
GDprawko!!!!!!! (1) z*******a szkoła nie mam nic do zarzucenia,instruktorzy spokojni i bardzo... Paweł NAJLEPSZA SZKOŁA JAZDY W GDAŃSKU (1) Z czystym sumieniem polecam każdemu, kto stoi przed wyborem ośrodka... Daria Polecam ! (1) Goraco polecam ten OSK!. Bardzo fajnie, przyjemnie prowadzona teoria ;)... Mateusz super! (1) Wszystkim polecam GDprawko, miła, luźna atmosfera. Teoria przeprowadzona... Nikola Polecam (1) Najlepszy OSK w Trójmieście. Teoria bardzo ciekawie z humorem prowadzona... Gosia super;) (1) Gorąco polecam GdPrawko! Po paru ładnych latach wróciłam na kurs (dodam,że... Edyta Polecam GD Prawko (1) Naprawdę polecam GD Prawko - jeździłem z Panem Mateuszem i na egzaminie... Kamil Polecam! (1) Bardzo polecam. Z myślą o zapracowanych szkoła oferuje kurs weekendowy-teoria... Ola Bardzo polecam! (1) Bardzo polecam tę szkołę jazdy, a szczególnie instruktora Łukasza! Jest... Maja Super szkoła! (1) Miła obsługa, efektywny poziom nauczania, a to wszystko w przystępnej cenie.... Piotrek Zdecydowanie polecam! (1) Do kursu podeszłam ponownie po zaniechaniu 8 lat temu. Wybrałam GDprawko kurs... Ania Zdałam za pierwszym razem! Z Darkiem. (1) Jak najbardziej polecam tą szkołę nauki jazdy. Miałam bardzo mało czasu na... Gosia Agnieszka - opinia (1) Dziekuje Gd prawko za profesjonalne przygotowanie do egzaminu państwowego a w... Agnieszka Julek - opinia (1) Instruktor Darek jest wspaniałym instruktorem! Dzięki niemu umiem jezdzić... Julek GDprawko! (1) Dzięki GDprawko udało mi się zdać egzamin teoretyczny za pierwszym... Piotr GDprawko - najlepsza szkoła jazdy (1) Bardzo dziękuję GDprawko i najlepszemu instruktorowi - Łukaszowi, który... Marta zderzak - opinia (1) Najlepiej!;) zderzak