GDprawko Szkoła Jazdy

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Bulońska 16/4

Super szkoła (1) Egzamin zdałam w zeszłym roku, teoria i praktyka za pierwszym razem. Moim... Basia Gorąco polecam (1) Zajęcia teoretyczne przeprowadzone w miłej, bezstresowej atmosferze. Jazdy z... Beata S. Jarek Najlepszy!!! (1) Zajęcia teoretyczne były ok, prowadzący wszystko dobrze tłumaczył. Moim... Kamil Sadowski
Gdprawko spoko (1) Wcześniej uczęszczałam do szkoły As na kartuskiej- nie polecam. Jazda mi nie... Aniulais Bardzo Polecam (1) Kurs był świetnie zorganizowany i bardzo dobrze mnie przygotował do egzaminu.... Zadowolony Kursant Naprawdę polecam!!! (1) Odbyłem kurs w GDprawko rok temu. Wspominam bardzo miłą atmosferę i jazdy... Marcin ZDECYDOWANIE TAK! (1) Kurs zaczęłam w grudniu przyspieszona teoria i w styczniu pierwsze jazdy.... Ramona POLECAM !! (1) Bardzo polecam naukę jazdy w GDprawko. Nauczanie na najwyższym poziomie.... Justyna Polecam serdecznie (1) Zdałem teorię za 1wszym a praktykę za 2gim razem. Przyjemna atmosfera na... Rafał Polecam Monikę jako instruktora w 100 procentach :-) idealnie przygotowała mnie do egzaminu ,jest profesjonalistką i przy tym (1) Polecam Monikę jako instruktora w 100 procentach :-) idealnie przygotowała... Agata ADAM - Najlepszy instruktor na świecie!!! ;-) (1) Czy jest możliwe zdanie egzaminu za pierwszym podejściem? TAK o ile ma się... Joanna Polecam!!! (1) Osk GDprawko to dobry ośrodek do nauki jazdy. Teoria z Panem Adamem... Paweł Polecam! (1) Jazdy ze świetną instruktorką Panią Moniką, która jest cierpliwa i wszystko... Oliwia Polecam! (1) Na kurs poszedlem we wrześniu, teoria przeprowadzona w sympatycznej... Maciej Polecam! (1) Teoria (wybrałem weekendowo) przeprowadzona bardzo ciekawie, zajęcia nie... Kuba Pan Jarek (1) Wybrałam kurs teoretyczny weekendowy. Teoria przeprowadzona w miłej... Iza polecam (1) Na kurs zapisałam się w wakacje. Teoria weekendowa, bardzo przystępnie... KK GDprawko -polecam! (1) Polecam szkołę GDprawko wszystkim , którzy planują zdobycie prawa jazdy.... Gosia Niezapomniane doświadczenie (1) Jazdy super, podejście jak do rówieśnika, gorąco polecam. Teoria i egz. zdany... Mati Polecam z czystym sumieniem zarówno same wykłady oraz jazdy!!! (1) Jestem BARDZO zadowolona szczególnie z miłej i serdecznej atmosfery jaka była... Beata S.