GDprawko Szkoła Jazdy

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Bulońska 16/4

INSTRUKTOR NA SZÓSTKĘ Z PLUSEM (1) Super OSK! Zajęcia teoretyczne były super ciekawe. Mimo, że w trybie... Szymon Kamiński Polecam (1) Nauka teorii bardzo przyjemna. Praktyka również. Polecam Norbert Daniluk serdecznie polecam! (1) Szkółkę wybrałam z polecenia znajomych - okazał się to dobry wybór! :) Bardzo... Ki
Polecam (1) Osobiście polecam tą szkołę a w szczególności mojego instruktora Pana Darka.... OskarW. Świetna szkoła ! (1) Duże zaangażowanie instruktorów (bardzo im zależy aby kursant zdał),... Viqy POLECAM (1) Bardzo polecam szkołę GDprawko, teoria i praktyka zdana za pierwszym... Filip Najlepsza szkółka!! (1) Kurs weekendowy przeprowadzony szybko, skutecznie a przede wszystkim w... Paulina Az - opinia (1) Bardzo mili instruktorzy, teoria weekendowa szybka, przyjemna i ciekawa.... Az JEŚLI PRAWKO, TO TYLKO TU (1) Polecam serdecznie tę szkołę jazdy :) Nie pochodzę z Gdańska, a bardzo cieszę... Zuza Polecam! (1) Kurs Weekendowy przeprowadzany jest szybko, szczegółowo i dokładnie, Egzamin... Maciej Polecam (1) Weekendowa teoria z Krzyśkiem i na egzaminie państwowym 74/74 za pierwszym... Patryk The best (1) Super uczą! Nie wiem jak uczą inne szkoły jazdy ale gdprawko super. Mimo że... Paulina :) POLECAM :) (1) Pełen profesjonalizm,tak można określić szkołę jazdy GDprawko.Teoria bardzo... Remik POLECAM 100% (1) Gorąco polecam.Miła atmosfera, profesjonalne nauczanie.Chciałem w... TOMEK 5 lat przerwy , 1 dzień do egzaminu , 2 godz jazdy z Łukaszem..ZDAŁEM (1) Cześć powiem krótko miałem 5 lat przerwy od jazdy i postanowiłem w końcu... dawid BARDZO POLECAM! (1) Szkole poleciła mi przyjaciółka. jestem bardzo zadowolona, egzamin zdany za 2... Marta Gdprawko (1) Wybierając tą szkołę kierowałam się opiniami i rankingiem zdawalności jednak... Asia Bez konkurencji (1) wybrałem tą szkołę nauki jazdy przez jej wysokie opinie i po kursie z... Jaśko Profesjonalnie (1) W szczególności jako instruktora polecam pana Mateusza, który wyróżnia się... Natalia Polecam najmocniej! (1) Zdecydowanie polecam szkołę GDprawko. Zajęcia teoretyczne minęły bardzo... Michał