GDprawko Szkoła Jazdy

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Bulońska 16/4

Polecam! (1) Na kurs poszedlem we wrześniu, teoria przeprowadzona w sympatycznej... Maciej Polecam! (1) Teoria (wybrałem weekendowo) przeprowadzona bardzo ciekawie, zajęcia nie... Kuba Pan Jarek (1) Wybrałam kurs teoretyczny weekendowy. Teoria przeprowadzona w miłej... Iza
polecam (1) Na kurs zapisałam się w wakacje. Teoria weekendowa, bardzo przystępnie... KK GDprawko -polecam! (1) Polecam szkołę GDprawko wszystkim , którzy planują zdobycie prawa jazdy.... Gosia Niezapomniane doświadczenie (1) Jazdy super, podejście jak do rówieśnika, gorąco polecam. Teoria i egz. zdany... Mati Polecam z czystym sumieniem zarówno same wykłady oraz jazdy!!! (1) Jestem BARDZO zadowolona szczególnie z miłej i serdecznej atmosfery jaka była... Beata S. Osrodek godny polecenia (1) Zdalam za pierwszym razem egzamin na prawko. Mysle ze taki wynik to tylko... zadowolona Polecam GDprawko (1) Wysoki poziom nauczania, ciekawie prowadzone zajęcia teoretyczne, świetna... Michał Opinia (1) Polecam wszystkim wybór GDprawko - pełen profesjonalizm. Teoria i praktyka... Paulina Jolanta - opinia (1) Nauka w GDprawko to sama przyjemność :) Na teorię chodziłam z chęcią i zdałam... Jolanta Rewelacja! Tylko dzięki GDprawko zdałam egzamin! (1) Kurs jazdy robiłam w innej szkole, ale tylko dzięki jazdom dodatkowym z Adą... Dorota K. opinia (1) Chciałbym podziękować w szczególności panu Jarkowi za świetne przygotowanie... Michał Polecam!!! (1) Chciałam na początku bardzo jeszcze raz Podziękować Jarkowi. Po 3 latach... Kamila Dzięki Mariusz (1) PO dwóch miesiącach kursu na swoim pierwszym i zarazem ostatnim egzaminie... Magda super szkoła (1) Ku Wybrałam GD prawko ze względu na weekendowy kurs teoretyczny i wysoką... Marta Gorąco polecam p. Mariusza ! (1) Pan Mariusz jest świetnym instruktorem, doskonale zna się na tym, co robi, a... Maria Polecam GDprawko i instruktora Jarka (1) Z czystym sumieniem mogę polecić GDprawko każdemu. Kurs weekendowy to świetna... Wojtek Polecam GDPRAWKO (1) Miły, wymagający instruktor. Polecam Szczepan Polecam GDPRAWKO (1) Bardzo polecam szkołę,a w szczególności instruktora Pana Jarka. Jest bardzo... Agata