GDprawko Szkoła Jazdy

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Bulońska 16/4

Przyjemna atmosfera na teorii i na praktyce, profesionalna nauka (1) Przyjemna atmosfera na teorii i na praktyce, profesionalna nauka. Zdałem bez... Scott Najlepszy instruktor ever! (1) Teoria szybka, bezproblemowa, przekazywana w przystępny i całkiem ciekawy... Mateusz S. Gd Prawko Wymiata! (1) Gd Prawko Polecam każdemu kto ma obawy czy nadaje się na kierowcę i czy zda... Benia
najlepsi! (1) Dziękuję całej załodze GDprawko. Teoria minęła łatwo i przyjemnie. natomiast... mj Polecam (1) Teoria fajnie i w przyjemny sposób nauczana. Jazdy miałam z instruktorem... anonimowy Polecam (1) Kurs teoretyczny załatwiony w dwa kolejne weekendy, praktyczne dla... Maciek Bardzo dobra szkola (1) Jestem zadowolona ze szkoly Gd prawko, szybki i profesjonalny kurs... Karolina GD PRAWKO -JAREK NAJLEPSI !!!!! (1) 7 lat temu chodziłam na kurs w innym ośrodku I niezdałam przez słabe... Karola P. Polecam ! (1) Kurs ukończyłem w 2013 roku w innej szkole , ale z powodu braku czasu... Kamil Gorąco polecam! (1) Odbyłem kurs weekendowy, zajęcia teoretyczne w miłej atmosferze,... Grzegorz B Miła atmosfera i skuteczne nauczanie (1) O teorii nie ma co dużo mówić - zajęcia były przyjemnie i przystępnie... Bartek Polecam wszystkim! (1) Zarówno wykłady jak i jazdy to coś co nie tylko dobrze przygotowało mnie do... Krzysiek polecam !! (1) Podziękowania dla gdprawko i SZCZEGÓLNIE dla mojego (trochę szalonego :p)... Marta GDPRAWKO ? Najlepsze szkoła w Polsce (1) Najlepsza szkoła, teoria godna podziwu prowadzona przez Krzyśka nie są to... Adam Zdecydowanie polecam!:) (1) Panie Adamie, chapeau bas! Przy takim instruktorze nie potrzebni są inni... X Najlepsza szkoła GDPRAWKO!!! (1) Egzamin teoretyczny zdałam za pierwszym razem 74/74. Egzamin praktyczny... Marysia Prawo jazdy (1) Zdałam wszystko za pierwszym razem. Profesjinalne podejście. Bardzo dobre... HB GDPRAWKO SZKOŁA JAZDY MORENA (1) Bardzo polecam pełen profesjonalizm szczególnie u Pana Łukasza instruktora... T.W GDprawko !? Jasna sprawa, zdałem za pierwszym! (1) Szczerze, bałem się jak to będzie z tym moim "prawkiem" - ale jak się szybko... Patryk Szkółka na 6 + (1) Ucząc sie w GDprawko zdanie egzaminu nie staje sie problemem ;) polecam Maik