GDprawko Szkoła Jazdy

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Bulońska 16/4

Nauczą Cię jeździć (i zdać egzamin) (1) Polecam wszystkim! Wszystko idzie sprawnie, teoria przygotowuje do jazd,... Agata Szkoła godna polecenia (1) Polecam instruktora Łukasza jak i szkołę samą w sobie, nie ma się do czego... Maciej Haduch Jazdy dodatkowe (1) Polecam wszystkim! Moim instruktorem był Jarek. Bardzo dobrze przygotował... Magda
POLECAM:) (1) Najlepszy na swiecie instruktor Pan Mariusz!!!!!!!!!!!!!!!!! Zawsze dokladnie... Asia M Polecam GDprawko z czystym sumieniem! (1) GDprawko przygotowało mnie w 100% do egzaminu i późniejszej jazdy autem!... Anna Świetny OSK (1) Polecam ten ośrodek. Rzetelni i mili ludzie. Pozdrawiam Panasonic Jarka,... Michał Polecam:) (1) Bardzo dobra szkoła nauki jazdy! Szczególnie polecam panią Monikę, bardzo... anna Nauka jazdy (1) Polecam :-) profesjonalni instruktorzy zarówno w części teoretycznej jak i... Marcin Polecam! (1) Teoria przeprowadzona w miłej atmosferze, w jak najbardziej zrozumiały... Mateusz Super szkoła (1) Egzamin zdałam w zeszłym roku, teoria i praktyka za pierwszym razem. Moim... Basia Gorąco polecam (1) Zajęcia teoretyczne przeprowadzone w miłej, bezstresowej atmosferze. Jazdy z... Beata S. Jarek Najlepszy!!! (1) Zajęcia teoretyczne były ok, prowadzący wszystko dobrze tłumaczył. Moim... Kamil Sadowski Gdprawko spoko (1) Wcześniej uczęszczałam do szkoły As na kartuskiej- nie polecam. Jazda mi nie... Aniulais Bardzo Polecam (1) Kurs był świetnie zorganizowany i bardzo dobrze mnie przygotował do egzaminu.... Zadowolony Kursant Naprawdę polecam!!! (1) Odbyłem kurs w GDprawko rok temu. Wspominam bardzo miłą atmosferę i jazdy... Marcin ZDECYDOWANIE TAK! (1) Kurs zaczęłam w grudniu przyspieszona teoria i w styczniu pierwsze jazdy.... Ramona POLECAM !! (1) Bardzo polecam naukę jazdy w GDprawko. Nauczanie na najwyższym poziomie.... Justyna Polecam serdecznie (1) Zdałem teorię za 1wszym a praktykę za 2gim razem. Przyjemna atmosfera na... Rafał Polecam Monikę jako instruktora w 100 procentach :-) idealnie przygotowała mnie do egzaminu ,jest profesjonalistką i przy tym (1) Polecam Monikę jako instruktora w 100 procentach :-) idealnie przygotowała... Agata ADAM - Najlepszy instruktor na świecie!!! ;-) (1) Czy jest możliwe zdanie egzaminu za pierwszym podejściem? TAK o ile ma się... Joanna