GDprawko Szkoła Jazdy

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Bulońska 16/4

Super kurs! (1) Byłam na kursie weekendowym. Szybka teoria w 3 dni z panią Moniką i robienie... Karolina Zdałam! (1) Świetna szkoła jazdy! Dzisiaj wróciłam z egzaminu z wynikiem pozytywnym.... Natalia GD PRAWKO (1) Serdecznie polecam!mila i bezstresowa atmosfera! :) Kamila
DOROTA POLECAM GDprawko (1) Szkoła GDprawko to szkoła,którą warto polecić osobom wybierającym się na kurs... Dorota z Moreny GD PRAWKO (1) Doskonale poprowadzona teoria, jeśli chodzi o jazdy to najlepsi instruktorzy... Wojtek anita (1) super idealny instruktor. bajecznie sie jedzilo kocham kocham kocham. jedno... anita Polecam p.Mariusza Ostrowskiego (1) Prawko zdałem za 5, ale to tylko i wyłącznie wina poprzedniego nauczyciela z... Mateusz Polecam! (1) Najlepszy instruktor Pan Mariusz Ostrowski. Perfekcyjnie przygotował do... Weronika kierowczyk :D (1) Serdecznie polecam :)!!Z GD Prawko zdałam za pierwszym razem, nie obawiałam... Agata egzamin zdany za pierwszym razem! (1) Egzamin praktyczny i teoretyczny zdany za pierwszym razem. Solidne... Kasia Polecam - egzamin zdany za pierwszym razem!!! (1) Polecam każdemu GDprawko. Wspaniali instruktorzy, którzy zwracają uwagę nawet... Kamila Świetny instruktor -Łukasz Szalkowski (1) Prawo jazdy zdane za pierwszym razem, instruktor wymagający, ale świetnie... Gosia Polecam! Egzamin zdany za pierwszym razem! (1) Jak najbardziej polecam tę szkołę. Profesjonalne podejście i przygotowanie... Konrad Zdane 100% (1) Super atmosfera na wykładach i na jazdach, profesjonalne podejście, teoria i... Asia Polecam - egzamin zdany za pierwszym razem!!! (1) Jestem bardzo zadowolona z odbytego kursu na prawo jazdy kategorii B. Egzamin... Gosia Dzięki GDprawko spełniłam swoje marzenie!!! (1) Dzięki GDprawko jestem kierowcą!!! Zdałam egzamin teoretyczny za pierwszym... Monia Nigdzie nie ma lepiej (1) Wszystkie egzaminy za pierwszym razem, więc co tu więcej dodać. Bardzo dobre... Darek Polecam! (1) Gdprawko wybrałam z polecenia i sie nie zawiodłam. Nigdy wcześniej nie miałam... Semi Polecam w 100% (1) Polecam szkołę w 100%- ciekawie prowadzona teoria, a praktyka z Adą- coś... Grzegorz Polecam (1) Pan Mariusz jest nie zastąpiony, gdyby nie on jeszcze długo długo trwała by... Agnieszka Skalik