GDprawko Szkoła Jazdy

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Bulońska 16/4

Polecam !!! (1) Polecam wszystkim GDprawko ☺ Dziś zdałam egzamin za pierwszym... Aleksandra K... GD prawko - Zdałem dzieki tej szkole! (1) Naprawdę polecam tę szkole, przede wszystkim instruktorkę Monikę, prowadziła... Radek Egzamin zdany za pierwszym razem !!! (1) Dzisiaj rano zdałam egzamin państwowy za pierwszym razem, teorie również.... Katarzyna
GDprawko - satysfakcja i zadowolenie (1) Szkołę nauki jazdy GDprawko wybrałem na podstawie rankingu portalu Trójmiasto... Sławek Polecam!!! (1) Udało się zdać państwowy dzięki GD Prawko. Moim instruktorem była Ada i teraz... Adaś Polecam wszystkim:) (1) Dzisiaj zdałam egzamin państwowy - za 2 podejściem (1 razem stres i choroba... Kasia Najlepsza szkoła jazdy w trójmieście ! (1) Teoria prowadzona bardzo zrozumiale. Szkoła ma świetne podejście do klienta.... Michalski Igor Polecam!!! (1) Najlepsza szkoła jazdy w trójmieście! Zdałam za pierwszym razem:) pan adam... Asia Gorąco polecam !!! (1) OSK godne polecenia!!! Polecam instruktora Mariusza dzięki któremu miałem... Tomasz Dziatkowiak Mikołaj Pingot - opinia (1) Wszystko na plus, fajni ludzie dobra cena, bardzo dobrze uczą wiec dzięki... Mikołaj Pingot Polecam!!! (1) Wybrałam kurs weekendowy. Teorię miałam z Krzyśkiem, a praktykę z Łukaszem.... Aga Z czystym sumieniem można polecić :) (1) Świetne przygotowanie do egzaminu państwowego zarówno teoretycznego jak i... Mateusz Gorąco polecam! (1) OSK naprawdę godne polecenia ! Serdecznie polecam instruktora Mariusza oraz... Marcin OSK na wysokim poziomie (1) GDprawko to gwarancja dobrego przygotowania do egzaminu państwowego. Moim... Marcin Mam prawko dzięki GDprawko! (1) GDprawko znane jest z najlepszych instruktorów. Miałam ogromne szczęście... Karina Polecam :) (1) Wybrałam kurs weekendowy, teoria została bardzo ciekawie przeprowadzona,... Agata Super przygotowanie do egzaminu (1) Jestem bardzo zadowolony, nauka i jazdy mineły szybko i bardzo przyjemnie.... Dawid Dave - opinia (1) Z pełnym przekonaniem polecam tą szkołę nauki jazdy, zostałem przygotowany z... Dave Nauczą Cię jeździć (i zdać egzamin) (1) Polecam wszystkim! Wszystko idzie sprawnie, teoria przygotowuje do jazd,... Agata Szkoła godna polecenia (1) Polecam instruktora Łukasza jak i szkołę samą w sobie, nie ma się do czego... Maciej Haduch