GDprawko Szkoła Jazdy

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Bulońska 16/4

Gd Prawko zdało na 5+ (2) Tak jak wyżej - GD prawko dostaje ode mnie mocną piątkę. Wykładów niestety... Krzysiek Rewelacyjnie! (1) Ta szkola to magia, teoria przeprowadzona z Panem Adamem w milej i przyjaznej... Monika Wszystko za pierwszym razem dzięki GDprawko!!!!! (1) Teoria i praktyka zdane za pierwszym razem!!! :) Pan Maciej- najlepszy... Weronika
Bardzo polecam (1) Bardzo polecam tą szkołe jazdy, dobrze przygotowali mnie do egzaminu... Maciej Zdałam!!! ;-) (1) Serdecznie polecam szkołę jazdy Gdprawko wszystkim, którzy chcą wybrać się... Basia Gdprawko (1) Polecam każdemu ta szkołę. Bardzo miła atmosfera, cierpliwi instruktorzy, a... Martyna Polecam (1) Gorąco polecam, świetna atmosfera, wszyscy byli bardzo pomocni i mili, go for... Michał Zdalam prawko (1) Dzieki gd prawko za drugim razem zdalam prawko , mialam wymagajacego... Magda Zdalam prawko (1) Dzieki gd prawko za drugim razem zdalam prawko , mialam wymagajacego... Magda Polecam (1) Polecam wszystkim szkołę GDprawko i instruktora Andrzeja. Jazda z nim to była... Dominika GDPRAWKO (1) Serdecznie polecam, zdałem za pierwszym razem! Krystian Polecam GDprawko! (1) Nie wierzyłam,że nadaję się na kierowcę, a kurs zrobiłam raczej z potrzeby... Marta Polecam! (1) Serdecznie Polecam! Kurs trwał 3 miesiące i prawo jazdy zdałem za pierwszym... Wiktor M Polecam (1) Polecam każdemu kto chce jak najlepiej przygotować się do egzaminu. Miałem... Kamil POLECAM ! :) (1) Serdecznie polecam Pana Mariusza Ostrowskiego !! Prawo jazdy zdałam za... Weronika K. Po zmianie szkoły na Gdprawko zdałem za 1 razem. (1) Moje przeboje z prawem jazdy rozpoczęły się w 2012 roku, lecz mimo kilku... Kamil Zdałem! (1) Polecam wszystkim tę szkołę. Teoria ciekawie, sprawnie i szybko... Szymon Egzaminy zdane za pierwszym razem! (1) Polecam serdecznie szkołę GDprawko. Teoria przekazana w prosty i łatwy do... jakub Super kurs! (1) Byłam na kursie weekendowym. Szybka teoria w 3 dni z panią Moniką i robienie... Karolina Zdałam! (1) Świetna szkoła jazdy! Dzisiaj wróciłam z egzaminu z wynikiem pozytywnym.... Natalia