GDprawko Szkoła Jazdy

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Bulońska 16/4

Najlepsza szkola jazdy! (1) Wlasnie skonczylam kurs w GDprawko i zdalam egzamin od razu. Serdecznie... Helena GDprawko najlepsze💃 (1) Polecam naukę na prawo jazdy w GDprawko! Bardzo dobrze przygotowują do... Marlena Polecam! (1) Teorie miałam z Panem Adamem który naprawdę bardzo dobrze wszystko wyjaśniał.... Gosia
Opinia - Łukasz (1) Serdecznie polecam tą szkole i instruktora. Teoria ekspresowa a Jazdy z Panem... Aleksandra Jak najbardziej polecam :) (1) Przebieg kursu teoretycznego (weekendowy), jak i praktycznego bardzo... Marcin Damian - opinia (2) Witam. Ogólnie cały kurs to petrada. Ale moja instruktorka miała dużo... Damian Opinia GDprawko kategoria B 2016 rok (2) Zdałam prawo jazdy za pierwszym podejściem. Wynik jaki osiągnęłam jest... Daria Polecam GDprawko!!! (1) GDprawko to najlepsza szkoła jazdy! Zajęcia teorytyczne wiadomo fascynujące... Agnieszka Serdecznie polecam (1) Jak najbardziej polecam GDprawko. Profesjonalne i merytoryczne przygotowanie... Tomasz M. Zdane za pierwszym! (1) Dziękuję za dobrze przegotowujący kurs a przede wszystkim za naukę... Karol Świetna szkoła (1) Zdałem za pierwszym razem, pozdrowienia dla Artura ;) Piotr Polecam (1) Polecam wszystkim. Zdałam teorie za pierwszym, praktykę za drugim. Jestem... Iuliia POLECAM ! (1) Bardzo dziękuję, szczególnie Panu Arturowi, który idealnie przygotował mnie... Martyna Roksana - opinia (1) Polecam wszystkim szkołe jazdy i przede wszystkim najlepszego instruktora... Roksana Polecam gorąco !!! Ja zdałam za pierwszym razem :) (1) Jak ktoś ma wątpliwości jaką szkołę wybrać, to niech już się nie zastanawia.... Gosia Tylko GDprawko! (1) Jeżeli chcecie na prawdę nauczyć się jeździć idźcie do tej szkoły! Robiłem... Wojtek GDPrawko - polecam (1) Zdane za pierwszym. Pozdrawiam Artura i dziękuje za cierpliwość i kompetentne... Pablo Polecam w 100% !!! (1) Jak najbardziej polecam szkołę GDprawko. Jeździłem z instruktorem Darkiem i... Kamil Polecam!! (1) Bardzo polecam. Teoria i praktyka zdana za drugim razem. Pani Monika świetnie... Sławek Zdane za pierwszym razem! (1) Polecam wszystkim GDprawko. Jeździłem z Panem Mariuszem Ostrowskim. Zostałem... Wiktor