GDprawko Szkoła Jazdy

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Bulońska 16/4

Najlepsza szkoła w mieście !!! (1) Dla wszystkich niezdecydowanych - GDprawko, na pewno nie pożałujecie tego... Sebastian Satysfakcja gwarantowana:) (1) GDprawko to pełen profesjonalizm, wysoka kultura osobista instruktorów oraz... Karolina R Super! (1) Polecam tą szkółkę! Instruktorzy bardzo mili i wyrozumiali, świetnie... Bartek
Świetna szkoła! (1) Polecam GDPrawko każdemu, kto chce szybko zdać. Jedyne opóźnienia jakie były... Ola W. Świetna szkoła jazdy (1) Z całego serca polecam tę szkołę jazdy. Konkretne i rzeczowe podejście do... Tomek Zdane!! Najlepszy OSK w Gdańsku! (1) Z czystym przekonaniem mogę powiedzieć iż Gdprawko tworzy Zespół... Magda Najlepsza Szkoła i Najlepszy Instruktor! (1) Gorąco polecam wszystkim szkołę! Teoria i praktyka zdana za pierwszym... Kasia P. Sylwia - opinia (1) Polecam bardzo Gd prawko, przyjemnie i szybko wyjeżdżone 30h z Panią Adą i... Sylwia Polecam szkołę GDprawko! (1) Serdecznie polecam szkołę Gdprawko; egzamin teoretyczny i praktyczny zdany za... Dorota Polecam! (1) Jeśli zastanawiacie się nadal nad zrobieniem prawa jazdy, to wybierzcie tę... Patrycja Gorąco polecam! (1) Świetne przygotowani do egzaminu, zarówno cześć teoretyczna jak i praktyczna... agta Egzamin za 1 podejściem! :) (1) Polecam serdecznie! Teoria jasno, prosto i na temat. Jako instruktora polecam... Ania Polecam z ręką na sercu!!! (1) Zdane, czekam na odbiór prawa jazdy. Moim instruktorem jazdy był Artur,... Ania M Polecam GDprawko (1) Jestem zadowolony, z zajęć teoretycznych (kurs weekendowy), które przebiegły... Karol Nauczą każdego :) (1) Kto by pomyślał, że osoba która przez 10 lat powtarzała sobie, że nie nadaje... Agnieszka B. Bardzo polecam! (1) Zapisałam się do GDprawko, bo słyszałam wiele pozytywnych opinii o tej... Dorota Polecam! (1) Szukając szkoły, szukalem jedynie czegoś w pobliżu mojego miejsca... KrzysztofM Dzięki za prawko GDprawko !!! (1) Goraco polecam tą właśnie szkołę jazdy ponieważ jest najlepsza w Gdańsku, a... Mariusz Serdecznie polecam! (1) Dzięki Gdprawko naukę jazdy będę wspominać bardzo pozytywnie. Zarówno zajęcia... Dominika Szkoła na 6+ (1) Szukając pare miesięcy temu dobrej szkoły jazdy w Gdansku, trafiłam dokładnie... Natalia