GDprawko Szkoła Jazdy

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Bulońska 16/4

Polecam! (1) Tak, jak wielu moich znajomych również ja zdecydowałam się na kurs w GD... Joanna Lepiej być nie może:) (1) Do szkoły zapisałam się "w ciemno", przez wzgląd na to,że mieści się ona... Ewa Polecam (1) Do GD Prawko trafiłam z polecenia siostry, która klika lat wcześniej także... Ania
Polecam!!! (1) Serdecznie polecam wszystkim GDprako . Zostałem profejonalnie przygotowany do... Tomasz Polecam! (1) Szczerze mogę polecić GDprawko, egzamin zdałam za pierwszym razem, w GDprawko... Dominika Polecam! (1) Polecam wszystkim GDprawko zarówno ze względu na przyjemną teorię, jak i... Sebastian polecam!!! (1) Z czystym sumieniem mogę polecić GDprawko i w szczególności jazdy z Adą.100 %... Monika Świetny instruktor, dobre podejście i super nauczanie (1) Jazdy mialem z P.Dariuszem,świetny instruktor, zna się na tym, co... Paweł Gorąco polecam GDPrawko :P (1) Moja przygoda z prawem jazdy zaczęła się w 2008 roku kiedy to mając 21 lat... Paweł :P Polecam (1) Bardzo profejsonalna szkoła jazdy, perfekcyjnie przygotowuje do egzaminu,... Andrzej Polecam! (1) Polecam wszystkim, szczególnie osobom, które nigdy wcześniej nie siedziały za... Kasia Polecam GdPrawko (1) Polecam GdPrawko. Dogodna lokalizacja, przystępna cena, możliwość podjęcia... Agnieszka GDprawko (1) Serdecznie polecam szkołę GDprawko. Instruktor Artur bardzo dobrze... Absolwent GDprawko Polecam serdecznie:) (1) Witam was serdecznie:), kiedy w końcu zdecydowałam się na kurs prawka... Ewelina Najlepsi! (1) Kurs świetnie przygotowuje do egzaminu państwowego. Teoria prowadzona przez... Patryk Polecam ! (1) Szkola w porzadku, jedyny minus to egz.wew bo i tak trzeba zdawac w pordzie,... Kursant Gd prawko najlepszy! (1) Najlepsza szkoła do jakiej mogłam trafić, kurs weekendowy coś dla pracusiów!... Dominika Profesjonalna szkoła - polecam (1) Jesli szukasz dobrej szkoly jazdy, która idealnie przygotuje Cie nie tylko do... Piotr NAJLEPSZA SZKÓŁKA !!! (1) Witam, gorąco polecam szkółkę Gd prawko, mnie przygotowywała Pani Monika,... Bartosz Hołubiuk Serdecznie polecam!!!! (1) Jestem bardzo zadowolona, że trafiłam na Gdprawko!!! Tą szkołę wybrałam... Julia