GDprawko Szkoła Jazdy

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Bulońska 16/4

Polecam serdecznie :) (1) Co tu dużo mówić, po prostu genialna szkoła jazdy. Ogromny profesjonalizm.... Marta Najlepsza szkoła! (1) Cieszę się z wyboru tej właśnie szkoły jazdy. Zajęcia teoretyczne zleciały... Daria Dziękuję GDprawko!!!!!! (1) Bardzo mocno polecam szkołę nauki jazdy GDprawko!!!! Po pięcioletniej... Patrycja
POLECAM!!! (1) Jestem bardzo zadowolony z jakości i wysokiego poziomu nauczania! Miałem... Remigiusz Dziękuję! (1) Po nieco dłuższych perypetiach wreszcie zdałam egzamin! Serdecznie dziękuję... Karola polecam :) (1) Dzięki GDprawko zdałam egzamin państwowy za pierwszym razem! :) Cały kurs... Agnieszka Polecam jak najbardziej, najmocniej! (1) GdPrawko nie była moją pierwotną szkołą. Zgłosiłam się by po przykrych... Kaśka Zdecydowanie polecam! (1) Miałam tę przyjemność trafić na Artura, który bardzo dobrze przygotował mnie... Dorota NAJlepsza szkoła!!! (1) Bardzo polecam tę szkołę jazdy! Nauka w miłej atmosferze i pełen... Ania Bezkonkurencyjni i Artur Mistrz (1) Do Gdprawko trafiłam z polecenia. Przed 12 laty odbyłam kurs w innym... Beata P. Najlepsza szkoła jazdy w Gdańsku! (1) Osobiście bardzo polecam tą szkołę jazdy. Wykładowcy są świetnie tak samo jak... Radek Ś. GD PRAWKO THE BEST (1) Teoria jak i praktyka przygotowuje do prawdziwego wyzwania. Łukasz, który... Natalia Świetna szkoła! (1) GDprawko! Polecam! Wiedza teoretyczna przekazana w sposób przystępny, egzamin... Magda Zdane, zdane! (1) Jeśli chcecie być maksymalnie perfekcyjnie przygotowani na ten straszny dzień... Ewelina Najlepsza szkoła jazdy (2) GD Prawko od początku polecało mi wielu znajomych. Nie zawiodłam się!... Asia Polecam!! (1) przyszłam do GDprawko z polecenia koleżanki i uważam, że bardzo dobrze... Paula Bardzo dobra szkoła jazdy+super instruktor :)) (1) Gdybym miała drugi raz przystępować do kursu na prawo jazdy z pewnością... Daria Najlepsza szkoła w mieście !!! (1) Dla wszystkich niezdecydowanych - GDprawko, na pewno nie pożałujecie tego... Sebastian Satysfakcja gwarantowana:) (1) GDprawko to pełen profesjonalizm, wysoka kultura osobista instruktorów oraz... Karolina R Super! (1) Polecam tą szkółkę! Instruktorzy bardzo mili i wyrozumiali, świetnie... Bartek