GDprawko Szkoła Jazdy

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Bulońska 16/4

Polecam (1) Dobrze przeprowadzona teoria w oddziale na Orunii. Dużo przekazanych... Patryk Polecam! (1) Serdecznie polecam tę szkołę! Teoria z Panem Adamem była bardzo ciekawa,... Darek Polecam (1) Chciałbym bardzo mocno polecić każdemu niezdecydowanemu szkołę jazdy... Oskar
OPINIA ANETA (1) Polecam wszystkim szkołę GD PRAWKO. Teoria prowadzona w ciekawy sposób. Jazdy... Aneta Ogromnie polecam! (1) Ogromnie polecam, niezwykle przyjazna atmosfera, rzetelność, całkowity... Ola Szczerze polecam (1) Polecam kursy w GDprawko – dla mnie nauka jazdy to była czysta... Hubert Bardzo polecam! (1) Korzystałam z kursu weekendowego - wiedza na zajęciach teoretycznych... D.S. Gdprawko (1) Zdałam za pierwszym razem:) Bardzo polecam instruktora Łukasza Szałkowskiego... J.K Bardzo polecam! (1) Polecam wszystkim przyszłym kierowcom. Wysoka jakość obsługi, bardzo mili... MichałW Bardzo polecam!!! (1) Gdprawko to świetna szkoła, brak problemu z terminem rozpoczęcia kursu, bo... Agata Szczerze polecam! (1) Do egzaminu praktycznego przygotowywał mnie Pan Łukasz! Świetny instruktor,... Daria Polecam szkołę GD Prawko!!! (1) Polecam wszystkim szkołę GD PRAWKO. Teoria prowadzona w ciekawy sposób. Jazdy... Kasia Gd Prawki super szkoła! (1) Polecam szkołę. Teoria fajnie prowadzona, wszystko super wyłumaczone. Trochę... Mateusz Polecam! (1) Serdecznie polecam! Jazdy miałem z panią Adą - bardzo elastyczne godziny jazd... Michał Bardzo polecam!!!! (1) Dla wszystkich niezdecydowanych - GDprawko, na pewno nie pożałujecie tego... Agnieszka Polecam (1) Szkolenie odbylo sie na bardzo wysokim poziomie. Bartek Polecam - egzamin zdany przy pierwszym podejściu (1) Polecam szkołę jazdy GDPrawko - a w szczególności instruktora Łukasza,... A. Polecam ! (1) Bardzo gorąco polecam szkołę jazdy GDPrawko. Teoria (Pan Łukasz) jak i... Mariusz Polecam ! (1) Serdecznie polecam szkołę jazdy GDprawko. Egzamin teoretyczny zdałam za... Nela Najlepsza szkola jazdy! (1) Wlasnie skonczylam kurs w GDprawko i zdalam egzamin od razu. Serdecznie... Helena