GDprawko Szkoła Jazdy

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Bulońska 16/4

Serdecznie polecam instruktora Artura :) (2) Swoje starania o uzyskanie prawa jazdy rozpoczęłam w kwietniu. Na początku... Agnieszka Najlepsza Szkoła Jazdy! (2) Wszystko w bardzo miłej atmosferze, na wysokim poziomie i bardzo jasno... A Polecam (1) Instruktor Maciek Kozak ! Egzaminy zdane za 1 razem na luziku :-) !... Nikola
Polecam :) (1) Polecam wszystkim szkołę GDprawko, a zwłaszcza instruktora Andrzeja. Lepiej... Anna Super (1) Jestem po ukończonym kursie i zdanyn egzaminie. Uważam, że trafiłem na bardzo... Paweł Frączek Polecam! (1) W 100% polecam Gdprawko. Wszystkie egzaminy zdane za pierwszym razem ;).... Julia GDPrawko pan Mariusz Ostrowski !! (1) Polecam szkółkę GDPRAWKO a przede wszystkim cierpliwego i spokojnego Pana... KAMILA :D Gdprawko i tylko Pan Łukasz Szałkowski (1) Bardzo polecam szkołę Gdprawko! Egzamin zdany za pierwszym razem dzięki... Ania Bardzo polecam pana instruktora Mariusza Ostrowskiego :) (1) Bardzo przyjazna atmosfera. Pan Mariusz jest rzetelnym, zorganizowanym i... E Polecam! (1) Szczerze polecam szkołę jazdy GDprawko. Egzamin państwowy zdałam za pierwszym... Dominika GD PRAWKO i tylko z Mariuszem O. (1) Wspaniały instruktor w Gd prawko Mariusz O. , który z każdej osoby zrobi... KR Zdane!! (1) Dzieki profesjonalnemu podejściu zarówno pana Łukasza podczas teorii jak i... Aneta Polecam wszystkim! (1) Polecam wszystkim niezdecydowanym! Naprawdę!Wynik egzaminu państwowego... Magdalena Justyna - opinia (1) Serdecznie polecam szkoła godna polecenia. Instruktorzy bardzo przyjaźni... Justyna Opinia (1) Według mnie najlepsza szkoła jazdy w trójmiescie , gorąco polecam a... Miłosz Najlepszy inst. Mariusz O. (1) Zdałam egzamin na prawo jazdy za pierwszym razem. Śmiało mogę powiedzieć , że... Monika Górecka Polecam (1) Po niemal rocznej przerwie wróciłam do gdprawko i trafiłam na cierpliwego... Agnieszka Polecam (1) Bardzo polecam. Teoria i praktyka zdana za pierwszym razem. Pani Monika... Stefan Gd Prawko zdało na 5+ (2) Tak jak wyżej - GD prawko dostaje ode mnie mocną piątkę. Wykładów niestety... Krzysiek Rewelacyjnie! (1) Ta szkola to magia, teoria przeprowadzona z Panem Adamem w milej i przyjaznej... Monika